Nyheder

De seneste nyheder fra EDH Technology

Velkommen til EDH Technology-bloggen, hvor vi holder dig opdateret med de seneste nyheder, opdateringer om vores kunder og de betydelige fordele ved vores softwareløsninger. I dagens digitale verden er det vigtigt at være foran med effektive, pålidelige og skalerbare softwareløsninger.
 
Hos EDH Technology er vi dedikerede til at forsyne vores kunder med de værktøjer, de har brug for til at skille sig ud. Fra SharePoint-løsninger, der effektiviserer projektstyring og dokumenthåndtering, til vores brugervenlige systemer til håndtering af dokumenter og fakturaer. Vores løsninger er designet ikke kun til at opfylde dine nuværende behov, men også til at forudse og tilpasse sig dine fremtidige udfordringer.
 

Vores Løsninger

SharePoint Løsninger

En brugervenlig, skalerbar og dynamisk SharePoint Løsning.

Hvis du allerede har en Microsoft-licens, som din virksomhed bruger, er den bedste måde at minimere omkostningerne og maksimere Microsofts investeringsafkast ved at bruge SharePoint til din projektstyring, dokumenthåndtering, sagsbehandling og mere.

På denne måde bruger din virksomhed den software, du allerede har adgang til uden nye investeringer. Og alt hvad du behøver er lidt optimering baseret på dine arbejdsgange.

Dokumenthåndtering er meget mere ensartet og sikres nu med EDH Technology. Med vores Dokumenthåndtering-løsning – gjorde vi det muligt at automatisere mange af de processer, der tidligere var den enkelte medarbejders opgave. Fra kontrakter og certifikater til projekter og produktspecifikationer sikrer vores dokumenthåndteringsløsning en nemmere og mere sikker proces baseret på din egen arbejdsgang. EDH-dokumentstyringsløsning betyder mere tilfredse medarbejdere og kontante besparelser.

Meget mindre administrativt arbejde

Mange virksomheder modtager og sender fakturaer og indkøbsordrer via e-mail, som registreres og behandles manuelt. Dette resulterer i overdrevent og stort administrativt arbejde, hvor scanningen og registreringen i det økonomiske system sker manuelt. I dag kan alt gøres digitalt. Med et enkelt klik på computeren kan fakturaer automatisk modtages direkte fra e-mailen, scannes, matches med indkøbsordren og sendes til godkendelse. EDH Fakturahåndtering sparer ikke kun tid og reducerer omkostninger, men øger også sikkerhed og dokumentation.

Kontraktstyringssystem
Nyheder

Kontraktstyringssystem

Kontrakter er vigtige og kan være kritiske dokumenttyper i virksomheder. Ofte starter eks. samarbejde mellem virksomheder med en kontrakt i en eller anden form.

Læs mere »
Elektronisk fakturahåndtering og automatiseret fakturaflow
Nyheder

Automatisering af Fakturahåndtering

Automatisk Fakturahåndtering: En Introduktion til Automatisering I en digital tidsalder er det vigtigt at optimere forretningsprocesser for at forblive konkurrencedygtig. En af de mest ressourcekrævende

Læs mere »
Simpelt QMS System
Nyheder

Simpelt QMS System

EDH QMS system har et enkelt og brugervenligt design, da vores system er baseret på standard Microsoft SharePoint.
Har I behov for en individuel design, tilpasser vi brugergrænsefladen, så den matcher jeres visuelle stil med hensyn til logo, farver og skrifttype.

Læs mere »
Tilskud på op til 250.000 kr.
Nyheder

Tilskud på op til 250.000 kr.

Der er en tilskudspulje til virksomheder, der f.eks.har ambitioner om at gennemføre systemintegration på tværs af forretningsområder eller drømmer om at anvende nye digitale teknologierog ønsker hjælp til deres digitale omstilling.

Læs mere »
Hvad er Fakturascanning
Nyheder

Hvad er Fakturascanning?

Hvad er MetaData Hvorfor er MetaData det NYE [ MUST HAVE] i virksomheder og arbejdsmiljøer idag. Hvorfor skal du overveje MetaData drevet systemer til at

Læs mere »
sharepoint-løsninger-fra-edh-technology
Nyheder

Ny Bogføringslov

Ny Bogføringsloven Ny Bogføringslov er nu vedtaget – er I klar? Automatisering og digitalisering af bilag i henhold til den nye bogføringslov. Ny Bogføringslov –

Læs mere »
Book en Online Demo
Du bliver introduceret til de funktioner af vores løsning, der er relevante for dig. Det tager ca. 30 minutter.

Udfyld skemaet, så bliver du kontaktet for at aftale et tidspunkt.

Kontakt os
EDH Technology
Tlf. 7020 0760
info@edh-tech.dk
DEMO
Få en gratis og uforpligtende demonstration af vores løsning.

Udfyld skemaet, så bliver du kontaktet for at aftale et tidspunkt.

KONTAKT
EDH Technology
Tlf. 7020 0760
info@edh-tech.dk
SOCIAL
Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så skriv til os direkte her.