Kontraktstyring

Oplev en mere strømlinet og effektiv kontraktstyring. Automatisér matchning af tilbagevendende fakturaer, og bliv notificeret når det er tid til at forny eller opsige en kontrakt – alt sammen fra ét samlet kontraktstyringssystem.

Kontraktstyring

Andre Microsoft 365 Løsninger

Minimér kontraktstyring risici og øg din effektivitet

Få styr på kontraktstyring i virksomheden

Kontraktadministration er et af de mest kritiske aspekter ved at administrere dine forretningsforbindelser. Det er meget vigtigt at bruge det rette system til kontraktstyring. Standardløsninger inden for kontraktstyringssystemer opfylder ofte organisatoriske behov mere effektivt end at opbygge et brugerdefineret kontraktstyringssystem.

kontraktstyring fordele

Nyeste analyse fra IIM mangler 90% af virksomhederne i dag overblik over deres kontrakter, hvem de har indgået dem med samt udløb på kontrakter og det kan ofte vise sig at være dyrt. Vores kontraktstyringssystem er en løsning til oprettelse, revision og godkendelse af kontrakter, som er med til at sikre sammenhæng, gennemsigtighed og ansvarlighed. Den er samtidig også mulig at skalere efterhånden som jeres behov udvikler sig. Mulighed for også at integrer med jeres eksisterende virksomhedssystemer er også en mulighed, eksempelvis jeres økonomisystem (ERP) hvor stamdata på kunder og leverandører ofte er styret. Og samtidig er kontraktstyringsløsningen standard integreret med Microsoft 365 (Office 365)

kontraktstyring løsning

Gør dine kontrakter effektive

Microsoft 365 integration

Microsoft 365 er standard i vores kontraktstyring. Det gør arbejdsgange og processer meget mere brugervenligt for alle medarbejdere, da det er kendte og oftest brugte programmer for brugerne. Det gør arkivering af kontrakter direkte fra Outlook nemt!

Automatisk advisering om udløb på kontrakter

Har vi opsagt aftalen med? Måske kender du det - vores kontraktstyring holder naturligvis automatisk styr på kontrakter, Som er tæt på udløb og de ansvarlige medarbejdere adviseres via e-mail inden udløb og evt. forlængelse!

Automatisk versionsstyring

Vores kontraktstyring har automatisk versionsstyring, som gør at alle ændringer og versioner automatisk gemmes. Slut med at gætte sig frem til nyeste og gældende version og uoverskueligt kontrakt fil-struktur. Det er også muligt at se hvilke kontrakter som er aktive, hvilke kontrakter udløber indenfor 3,6, 12 måneder via dashboard.

Kontraktstyring fordele

REDUCER: Omkostninger, tidsforbrug, Risiko

  • Kontraktstyringssystem som hjælper med at holde styr på virksomhedens kontrakter og minimere risiko
  • Fleksibelt og muligt at tilpasse efter virksomhedens behov
  • Automatisk e-mail adviseringer omkring status på kontrakter, udløb eller genforhandling
  • Opnå konkurrencefordele med kontraktstyring
  • Høj omkostningsreduktion ved at have intelligent og smart kontraktstyring

ØGE: Effektivitet Produktivitet

KONTRAKTSTYRING LIVSCYKLUSSEN​

Indlede og anmode

Kontraktanmodning-skabeloner kan oprettes for at strømline initieringsprocessen. Skabelonbiblioteket indeholder godkendte og versionerede kontraktskabeloner

Udkast og forhandling

Under kontrakt udarbejdelsen og forhandlingsprocessen er udkastet versionstyret.
Derudover er Microsoft 365 integration med til at fuldende samarbejdet.

Gennemgå og godkende

Fleksible arbejdsgange tillader flere trins gennemgang og godkendelser.
Hvis kontrakten skal arkiveres, tager den rigtige arbejdsgang sig af den.

Indlede og anmode

Kontraktanmodning-skabeloner kan oprettes for at strømline initieringsprocessen. Skabelonbiblioteket indeholder godkendte og versionerede kontraktskabeloner

Udkast og forhandling

Under kontrakt udarbejdelsen og forhandlingsprocessen er udkastet versionstyret. Derudover er Microsoft 365 integration med til at fuldende samarbejdet.

Gennemgå og godkende

Fleksible arbejdsgange tillader flere trins gennemgang og godkendelser. Hvis kontrakten skal arkiveres, tager den rigtige arbejdsgang sig af den.

Underskriv elektronisk

Dokumenter kan underskrives via elektronisk underskriftløsning og via vores mobile APP. Vi integrerer med DocuSign, Adobe Sign, NemID og andre eSignature-løsninger.

Delmål / Milestones

Delmål (milestones) forpligtelser og udfordringer håndteres med automatiske processer, opgaver og e-mail adviseringer Du kan oprette opgaver og workflows for at sikre, at den rette person får besked, når milestones eller forpligtelser skal håndteres.

Dashboard

Kontrakter indekseres automatisk så overblikket altid er dynamisk.
Relaterede dokumenter og e-mails knyttes til kontrakter og kan dynamisk spore status, udløb m.m.

Underskriv elektronisk

Dokumenter kan underskrives via elektronisk underskriftløsning og via M-Files mobile APP. Vi integrerer med DocuSign, Adobe Sign, NemID og andre eSignature-løsninger.

Delmål / Milestones

Delmål (milestones) forpligtelser og udfordringer håndteres med automatiske processer, opgaver og e-mail adviseringer Du kan oprette opgaver og workflows for at sikre, at den rette person får besked, når milestones eller forpligtelser skal håndteres.

Dashboard

Kontrakter indekseres automatisk så overblikket altid er dynamisk.
Relaterede dokumenter og e-mails knyttes til kontrakter.

Søg og find

Muligt at søge på alt indhold i kontrakterne.
Pre-defineret søgninger som Vis Kontrakter udfra Leverandører eller Vis Kontrakter udfra medarbejder(ansvarlig) og mange flere søgemuligheder.

Kontraktfornyelse og arkivering

Automatiser kontraktfornyelse, sæt nye regler, meddelelser og godkendelsesprocesser, der vil strømline og forbedre effektiviteten af kontraktstyring.

Krypteret data og kontrakter

Alt data er krypteret og hermed højeste sikkerhed omkring data og kontrakterne. Fleksibel rettighedsstyring med mange muligheder.

Søg og hent

Advancerede søgninger og fleksible visninger sikrer hurtig visning af kontrakter

Kontraktfornyelse og arkivering

Automatiser kontraktfornyelse, sæt nye regler, meddelelser og godkendelsesprocesser, der vil strømline og forbedre effektiviteten af kontraktstyring

Data sikkerhed

Alle kontraktdata er krypteret. Du kan få adgang til kontrakter afhængigt af rolle, projekt og mere.

SharePoint kontraktstyring

KONTRAKTSTYRING e-bog

6 steps til at automatisere og effektivisere kontraktstyring

Denne eBook beskriver 6 trin, virksomheder kan benytte for at forenkle og automatisere håndteringen af kontrakter og tilknyttede processer. Dette giver mulighed for optimal kontraktstyring.

KONTRAKTSTYRING infografik

Hent vores kontraktstyring infografik

Næste generation af kontraktstyringssystemer giver mulighed for at automatisere kontraktstyringsprocesser, samtidig med at risikoen mindskes. Denne infografik illustrerer kontraktstyringssytemet og selve processen omkring kontraktstyringen.

Kontraktstyring med sharepoint

Læs mere om vores løsninger

FAKTURAHÅNDTERING

Spar op til 90% af tiden med fakturahåndtering

✓ Automatisk afløftning af varelinjer ✓ Elektronisk modtagelse af fakturaer ✓ Håndterer forskellige momssatser ✓ Fuldt kontrol over processer og arbejdsgange

LÆSE MERE

DOKUMENTHÅNDTERING

Et sted at finde alt information - uanset placering!

EDH Technology løsningen er bygget på tre grundsten: ✓ Den er metadatabaseret ✓ System-neutral ✓ Intelligent

LÆSE MERE
Invoice Management Cost Estimator