SharePoint Udvikling

Tilpas din SharePoint til at opfylde din virksomheds specifikke behov. Udvikl din egen Microsoft løsning.

SharePoint Udvikling
{ projektstyring }

tilpasset
projektstyring

{ powerapps }

power apps
udvikling

{ intranet }

SharePoint
Intranet

{ qms }

Tilpasset
QMS System

{ dokumenthåndtering }

Tilpasset
dokumenthåndtering

SharePoint Udvikling:
Tilpas din SharePoint til at opfylde din virksomheds specifikke behov

Har I Microsoft 365 licenser til virksomheden, som du og dine ansatte ikke udnytter optimalt?

Optimer udnyttelsen af jeres Microsoft 365 licenser med SharePoint Udvikling fra EDH Technology. Vores mange års erfaring i opbygning af løsninger baseret på Microsoft 365, inkluderer SharePoint Online, Microsoft Teams, Power Automate og Apps. Vi har ekspertise i forretningsoptimering inden for forskellige brancher, hvilket gør det muligt for os at løfte jeres virksomhed til nye digitale højder.

Hvorfor skal du vælge en tilpasset Microsoft / SharePoint løsning?

microsoft løsninger

Hvis du allerede har en Microsoft-licens, som din virksomhed bruger, er den bedste måde at minimere omkostningerne og maksimere Microsofts investeringsafkast ved at bruge SharePoint til din projektstyring, dokumenthåndtering, sagsbehandling og mere.

På denne måde bruger din virksomhed den software, du allerede har adgang til uden nye investeringer. Og alt hvad du behøver er lidt optimering baseret på dine arbejdsgange.

––––––––––––––––––––––

I øjeblikket er der flere standardløsninger på markedet at vælge imellem – men det matcher måske ikke dine arbejdsgange, og dine medarbejdere bruger måske kun halvdelen af funktionaliteterne – hvilket gør det sværere at administrere og navigere mellem ubrugte funktioner og knapper.

Derfor, hvis din virksomhed har brug for mere end en standardløsning (Out-of-the-box løsninger til projektstyring, dokumenthåndtering, Intranet, QMS, HR og mere) – kan vores SharePoint-specialister bygge en løsning, der er designet til netop dig og din måde at arbejde på.
Dette kan spare dig for mange penge, det er hurtigere at implementere, og det er kun en engangsbetaling – hvilket gør de samlede omkostninger ved anskaffelse af ny software meget mindre.

Med SharePoint Udvikling tilbyder vi en nem og smertefri migreringsproces

Det er ikke besværligt at migrere alle jeres data over i Sharepoint online og alt efter datamængder kan det typisk klares over en weekend – naturligvis afhængig af datamængder.

Derudover laver vi altid test migreringer så vi sikrer at alt er klar til migreringen.

Vi klarer altid migreringen oftest i weekender, da I derved ikke bliver forstyrret i jeres hverdag.

powerapps udvikling

Udvikl din egen SharePoint løsning i 4 trin

Processen med udvikling af jeres egen SharePoint Løsning
Microsoft Sharepoint løsninger
  1. Vi booker et møde, hvor en af vores SharePoint specialister sammen med jer, vil definere jeres virksomheds behov og arbejdsgange.
  2. Efter mødet går vi i gang med at konfigurer jeres løsning med Microsoft 365 standard komponenter og evt. power apps.
  3. Kort tid efter er vi klar med fremvisning af jeres. kundetilpassede SharePoint løsning og I kan her teste og ændre konfiguration.
  4. I det sidste trin leverer vi jeres SharePoint løsning og giver brugerkursus samt support til løsningen.

SharePoint Udvikling

Udvikl din egen Microsoft løsning med SharePoint Udvikling til at opfylde din virksomheds specifikke behov.
simpelt-kvalitetsstyring

SharePoint Projektstyring

Med projektstyringsløsningen fra EDH bliver projektlederen understøttet gennem hele projektforløbet fra projektinitiering, igennem idé-, analyse- og planlægningsfasen og til projektgennemførelse, implementering, projektafslutning og evaluering.


simpelt-kvalitetsstyring

Power Apps Udvikling

Med Power Apps er det muligt at automatisere og effektivisere tunge manuelle og tidskrævende forretningsprocesser uden omkostningstung kodning.

sharepoint intranet

SharePoint Intranet

Intranettet er jeres medarbejders vindue ind i alt samarbejde, om det så senere udvikler sig med Projektportaler, QMS systemer, HR portal etc så skaber intranettet bunden for en samlet platform for alle jeres systemer og digitale værktøjer.

tilpasset dokumenthåndtering

SharePoint Dokumenthåndtering

Med Microsoft Office 365 og Sharepoint online får I adgang til en ny og optimeret måde at styre jeres dokumenter og informationer. Med effektiv og tilgængelig dokumenthåndtering sikres det, at alle arbejder på samme grundlag, ikke mere dokumenter som sendes rundt i en E-mail og derved ikke er i samme version hos alle.

simpelt-kvalitetsstyring

SharePoint
QMS system

Med et QMS system fra EDH får i struktureret alle jeres processer og procedure, alt samme med et intuitiv system der let kan integreres med andre løsninger på Microsoft 365

tilpasset HR Løsning

SharePoint
HR Løsning

SharePoint HR portalen skaber værdi for både Jeres medarbejdere og HR afdelingen. Medarbejderen får indblik i allerede registrerede oplysninger. HR-afdelingen får ét samlet overblik over alle medarbejdere, og deres kompetencer, hvilket fx kan anvendes til nye projekter, hvor de rigtige kompetencer søges.

Book Demo - SharePoint Løsning

1. SharePoint Projektstyring

Tilpasset Projektstyring

Projektstyring – komplet procesoverblik og håndtering over fremdrift og deadlines.

Opbygning af en tilpasset projektstyringsløsning, som en del af jeres SharePoint intranetløsning på Microsoft 365, får I mulighed for at samle informationer og håndtere projekter ét sted på en nem og brugervenlig platform.

Fuld kontrol over virksomhedens projekter.

Med EDHs tilpassede projektstyring løsning får du det mest optimale ud af samarbejdsværktøjerne i Microsoft 365. Via skræddersyede dashboards opnås der overblik over udvalgte informationer fra projektporteføljen, hvorved eksempelvis budget, status og fremdrift kan fremhæves for projekterne.

Derudover, med Teams Sites og Teams fra Microsoft skabes der automatisk foruddefinerede samarbejdesområder for hvert projekt, hvor projektets medlemmer kan samarbejde online i hele verden, og det gør det let at invitere eksterne partnere ind i jeres miljø på jeres præmisser.

Det hele er baseret på standardværktøjerne fra Microsoft 365 så ingen dyr specialudvikling, og skulle behovet opstå for dette, undersøger vi hvilken løsning som er bedst for jer og derved sikrer I jer mest mulig afkast af jeres investering og er fremtidssikret.

2. Power Apps Udvikling

Der er mange muligheder i Power Apps udviklingsprocessen, og det kræver både viden og færdigheder, at udvikle velfungerende, skalerbar og intuitive Power Apps.

Hos EDH Technology er vi eksperter i Power Platformen og vi kan effektivt hjælpe dig med Power Apps, Power BI og Power Automate. Vi har mange års erfaring med at udvikle Power Apps for en lang række virksomheder og fra mange forskellige brancher.

Power Apps Udvikling

Der er 3 forskellige typer power-apps, der kan udvikles ved hjælp af Power Apps værktøjet: lærred, modeldrevet og portal.

Power Apps Studio er et værktøj, der bruges til at bygge lærred apps. I app designeren kan du design apps på næsten samme måde, som du bygger slides i PowerPoint.
Læs Mere…

Med appdesigneren til Modelbaserede apps kan du definere et sitemap og tilføje komponenter for at bygge en modelbaseret app(dashboards, formularer, visninger og diagrammer).
Læs Mere…

Power Apps-portalstudio er et designværktøj til tilføjelse og konfiguration af websider, komponenter, formularer og lister.
Læs Mere…

Er du klar til at konvertere dine ideer til en app?

2. SharePoint Intranet

sharepoint inttranett

Tilpassede Sharepoint / Intranet løsning

Benyttelse af SharePoint til jeres intranet er ofte fundamentet for den digitale arbejdsplads på Microsoft 365.

SharePoint er blevet en meget brugervenlig platform med ubegrænsede muligheder, derfor kan det virke overvældende at komme i gang med et intranet til jeres virksomhed. Vi baserer vores SharePoint løsninger på at de skal være brugervenlige og let tilgængelige.

Hvorfor skal  I bruge SharePoint /  intranet?

Intranettet bliver jeres medarbejders vindue ind i alt samarbejde, om det så senere udvikler sig med Projektportaler, QMS systemer, HR portal mfl. så skaber intranettet bunden for en samlet platform for alle jeres systemer og digitale værktøjer.

I kan naturligvis også tilgå intranettet fra mobilen, da alle vores løsninger er mobile og tablet responsive.

Styrk jeres intranet med Microsoft Teams.

Med Microsoft Teams kan i styrke jeres intranet så det sammen gør samarbejde lettere, dette både i de enkelte afdelinger men også på tværs af afdelinger, lokationer eller lande.

3. SharePoint Dokumenthåndtering

SharePoint Udvikling

Mange File Shares løsninger er i dag vanskelige for brugerne at anvende, kræver forskellige logins, anden brugerflade og andre forhindringer, der sagtens kan undgåes med EDH dokumenthåndtering i SharePoint.

Tilpasset Dokumenthåndtering

Dokumenthåndtering kan være en stor udfordring i jeres virksomhed, og det kan også  være vanskeligt at finde en fælles platform at redigere dokumenter på samme tid af flere personer, og holde styr på dokument versionen.

Hvorfor skal I vælge Tilpassede SharePoint Dokumenthåndtering?

Mange af de tilgængelige dokumenthåndteringsløsninger er bygget ud fra en standard arbejdsgang, som i mange tilfælde ikke matcher alle virksomhedens behov – hvilket gør det daglige arbejde vanskeligt og komplekst.

Med en tilpasset dokumenthåndteringsløsning får din virksomhed præcis, hvad den har brug for, hvilket gør det nemt for medarbejderne at administrere, og i mange tilfælde er det også mere overkommeligt.

Samtidig gør SharePoint Dokumenthåndtering arbejdet  mere effektivt hjemmefra og sikkert, så i dag er SharePoint endnu vigtigere.

4. SharePoint QMS løsning

Med vores QMS system / løsning får i struktureret alle jeres processer og procedure, alt samme med et intuitivt system der let kan integreres med andre løsninger.

Få 100% styr på jeres processer med vores QMS system.

Har i brug for at få styr på jeres processer og procedurer for at nå kvalitetspolitikker eller ISO-certificeringer?

Det kan vi løse med vores QMS system baseret på Sharepoint online, Teams, Microsoft 365 Compliance og Power Automate.

Vores QMS Systemet kan tilpasses jeres behov ned til mindste detalje men I kan også let komme i gang med vores standard system.

Hvorfor skal I vælge vores QMS system?

Da vores system er baseret på standard Microsoft 365 værktøjer er interfacet genkendeligt for langt de fleste. Det betyder at det ikke kræver særligt meget oplæring at få nye medarbejdere i gang med at benytte systemet.

Samtidig vil systemet løbende bliver beriget med nye features fra Microsoft. Uden ekstra omkostninger for jer.

En QMS-løsning fra os tager naturligvis altid udgangspunkt i jeres processer og procedure, så vores løsning fokuserer på netop de områder, hvor I kan opnå den største værdi for den mindste investering.

Ekstra fordel.

Fordi vi samler løsningen af standard komponenter direkte i jeres eksisterende Microsoft 365 platform, er alle jeres licenserede brugere allerede klar til at anvende en QMS løsning, uden ekstra krav til licensering / brugerkonti.

Brugerne er allerede logget ind, når de anvender deres Outlook mail, OneDrive eller Teams, så der er ikke behov for yderligere brugerstyring.

5. SharePoint HR løsning

SharePoint HR portalen skaber værdi for både Jeres medarbejdere og HR afdelingen.  

1. Medarbejderen får indblik i allerede registrerede oplysninger.

2. HR-afdelingen får ét samlet overblik over alle medarbejdere, og deres kompetencer.

  • Skab de bedste rammer for håndtering af Jeres medarbejdere.
  • Få styr på GDPR og alle data for jeres medarbejdere.
  • Samlet overblik over alle medarbejdere, og deres kompetencer

Simple og brugvenlig HR løsning.

Skab de bedste rammer for håndtering af jeres medarbejdere med en SharePoint HR-portal baseret på Microsoft 365.

HR-afdelingen får ét samlet overblik over alle medarbejdere, og deres kompetencer, hvilket fx kan anvendes til nye projekter, hvor de rigtige kompetencer søges. Samtidig en fælles platform for samarbejde omkring medarbejderne, og tilpasset adgang til hver afdelingsleder og deres medarbejdere.

Ekstra  fordel.

Vores HR-portalen er bygget op om SharePoint online og Microsoft 365 og kan tilpasses 100% jeres behov. Derved skal jeres virksomhed ikke tilpasse sig portalen, det sikrer at jeres arbejdsgange og processer er understøttet og sikre let overgang til systemet.

6. Microsoft 365 – rådgivning

Brug for hjelp?

Vi kan gå ind og supportere eksisterende løsninger eller løsninger vi har leveret til jer baseret på Microsoft 365.

I betaler kun for den tid der bruges, så ingen faste gebyrer.

Vores konsulenter har mange års erfaring med opbygning af løsninger baseret på Microsoft 365, SharePoint online, Power Automate samt specialt /tilpasset udviklede softwareløsninger. Du vil derfor opleve en forståelse for de forretningsmæssige udfordringer I står over for, samt en evne til at løse disse. Vi har bred kendskab til en række brancher og løsninger som Projektstyring løsninger, Intranet, Dokumenthåndtering, QMS systemer og sagshåndteringssystemer,  så kan vi hjælpe med forbedringer af eksisterende løsninger baseret på Microsoft 365 og SharePoint online.

tilpassede sharepoint løsninger

Som kunde, får du en direkte kontakt til den samme konsulent gennem hele forløbet, men også efterfølgende med support til systemet, derved får i altid kontakt til konsulenten som kender lige præcis jeres løsning. Dette er din garanti for problemløsning uden fordyrende mellemled.

Vi står klar til at hjælpe med jeres udfordringer – store som små.

Book en Gratis System Introduktion

SharePoint Udvikling

Kunde Referencer
Arne Andersen Vrå - EDH Technology kunde til Sharepoint løsninger
Projektstyring-kunde-Logo
Landia logo - EDH Technology logo til SharePoint Logo