SharePoint Kvalitetsstyring (QMS)

Få styr på processerne med vores SharePoint QMS system.

simpelt-kvalitetsstyring

{ rettighedsstyring }

hvem har adgang
til hvad?

{ godkendelsesproces }

konfigurere
godkendelsesprocesser

{ versionstyring }

hvem har
redigeret i hvad

{ non-conformities }

korrigerende
handlinger

{ risikostyring }

Enkelt, hurtigt
og fleksibelt

QMS System

Gør Kvalitetsstyring
Nemmere med EDH Technology

Opdag hvordan vores SharePoint Kvalitetsstyringssystem kan transformere din virksomheds processer. Med fokus på brugervenlighed, tilbyder vi en løsning, der ikke alene forbedrer kvalitetsstyring, men også forenkler risikohåndtering og compliance. Vores tilgang sikrer, at du kan fokusere på din kerneforretning, mens vi tager os af kompleksiteten ved kvalitetsstyring.

Med EDH Technology får du mere end blot et QMS system; du får en partner, der integrerer essentielle moduler som risikostyring, versionsstyring, processtyring og automatisering af arbejdsprocesser. Vores forståelse for dine unikke behov sikrer, at vi sammen kan opnå en mere strømlinet og sikker drift.

Kvalitetsstyring (QMS)

Med EDH’s kvalitetssystem får du et SharePoint kvalitetsstyring system, der effektivt muliggør deling af viden, overvågning af indsatser, kontrol af indsatsområder, opdagelse og advisering af afvigelser samt implementering af forbedringer. Samtidig får organisationen nem adgang til relevant information og enkel mulighed for at udføre audits, indrapportere afvigelser og komme med forbedringsforslag. Med EDH’s SharePoint Kvalitetsstyringssystem kan SME’er nemt og effektivt håndtere deres kvalitetsstyringsprocesser.

SharePoint kvalitetsstyring (QMS)

Nem og effektiv kvalitetssikring (QMS)

simpelt-kvalitetsstyring

Lad os udvikle det sammen

Vi prioriterer altid vores kunders behov, arbejdsgange og ønskede funktionaliteter som fundamentet for vores tilgang.
Med en omfattende forståelse af vores kunder er vi i stand til at udvikle og tilpasse vores kvalitetsstyringssystem (QMS) så det præcist matcher dine behov og din virksomheds krav.


simpelt-kvalitetsstyring

Fleksibelt og
brugervenligt

EDH QMS system har et enkelt og brugervenligt design, da vores system er baseret på standard Microsoft SharePoint.
Har I behov for en individuel design, tilpasser vi brugergrænsefladen, så den matcher jeres visuelle stil med hensyn til logo, farver og skrifttype.

simpelt-kvalitetsstyring

Forretningsværdi på
kort og lang sigt

Da vores system er baseret på standard Microsoft SharePoint værktøjer, er der ikke behov for ekstra licensomkostninger – fordi vi samler løsningen af standard komponenter direkte i jeres eksisterende Microsoft 365 platform. Samtidig vil systemet løbende bliver opdateret med nye features fra Microsoft. Uden ekstra omkostninger for jer.

Hvorfor skal du vælge vores QMS system

Hvorfor skal du vælge vores SharePoint Kvalitetsstyring (QMS)

Hvis du allerede har en Microsoft-licens, som din virksomhed bruger, er den bedste måde at minimere omkostningerne og maksimere Microsoft 365 investeringsafkast ved at bruge EDH SharePoint QMS til at administrere dine revisioner, afvigelser, KPI’er og mere.

På denne måde bruger din virksomhed den software, du allerede har adgang til uden nye investeringer. Og alt hvad du behøver er optimering baseret på dine arbejdsgange og processer.

Håndbog

Håndbog

Brugervenligt medarbejderinterface og håndbog for nem registrering af afvigelser, søgning i processer, instruktioner, politikker og egenkontrol.

Versionsstyring

Versionsstyring

Automatiseret dokument-versionsstyring garanterer konsekvent registrering af alle ændringer og godkendelser.

Risikostyring

Risikostyring

Risikostyring og risikoovervågning, der integrerer processer, systemer, anlægsaktiver og leverandører, med et globalt perspektiv for effektiv overvågning og styring af risici.

Processtyring

Processtyring

Effektiv processtyring og fremskridtsovervågning i håndteringen af nonconformities og udførelsen af audits. Denne inkluderer oprettelse og vedligeholdelse af processer, instrukser og politikker, samt sikrer punktlig overholdelse af deadlines.


Nonconformities

Nonconformities

Modul for Nonconformities inkluderer virksomhedens rapportering af afvigelser relateret til processer, instrukser og politikker. Dette modul effektivt administrerer rapporterede afvigelser og anvender automatiserede processer for at adressere og implementere nødvendige ændringer.

Audit

Audit

Vores Audit modul omfatter virksomhedens gennemgang af processer, instrukser og politikker. Det håndterer effektivt udførelsen af audits og integrerer automatiserede processer for deres gennemførelse.

Skab Din Egen QMS Løsning: Enkel, Effektiv, og Tilpasset

I øjeblikket er der flere standardløsninger på markedet at vælge imellem, men de er ofte meget komplekse systemer, der matcher flere brancher og arbejdsgange – men det matcher måske ikke dine arbejdsgange, og dine medarbejdere bruger måske kun halvdelen af funktionaliteterne – hvilket gør det sværere at administrere og navigere mellem ubrugte funktioner og knapper.

Derfor, hvis din virksomhed har brug for en simple og brugervenlig QMS løsning, der matcher din virksomheds behov og arbejdsgange – kan vores Microsoft-specialister i samarbejde med jer tilpasse jeres SharePoint løsning, der er designet til netop dig og dine kollegaers måde at arbejde på.
Dette kan spare jer for mange penge, det er hurtigere at implementere, og det er kun en engangsbetaling – hvilket gør de samlede omkostninger ved anskaffelse af ny software meget mindre.

QMS System Integreret med Microsoft 365

Vores simple QMS-system integreres automatisk med dine andre Microsoft 365-værktøjer.

Alle jeres licenserede brugere er allerede klar til at anvende vores QMS løsning, uden ekstra krav til licensering, brugerkonti etc.
Brugerne er allerede logget ind, når de anvender deres Outlook, OneDrive eller Teams, så der er ikke behov for yderligere licenser.

QMS-Integreret-med-microsoft-365

Vores Kunde referencer

SharePoint kvalitetsstyring
-Kunde referencer

Vi ser os selv som en sparringspartner i forholdet til vores kunderne, ikke bare en leverandør. Vores fokus er at lytte til kundens behov, udfordre problemstillinger, arbejdsgange og sammen med kunden finde den rette løsning, så kundens projekter bliver til en succes.

Læs Mere om vores
SharePoint Løsninger
SharePoint Projektstyring

Projektstyring

EDH Technology SharePoint-løsning til projektstyring skaber et centralt cockpit til styring af alle arbejdsgange og dokumentation i et projekt. Det er et effektivt projektstyringsværktøj, der giver et komplet overblik over alle igangværende projekter, samt fremdriften i hvert enkelt projekt.

Start med det mest oplagte – så kan I senere bygge mere på

SharePoint Projektstyring
Læs Mere
SharePoint Kontraktstyring

Kontraktstyring

Vores kontraktstyringsløsning integreres problemfrit ind i Microsoft 365 miljøet. Det gør det muligt, at arbejde i Microsoft Teams, Outlook, Excel, Word, PowerPoint og flere.

Minimer kontraktstyring risici og øg effektivitet​ med vores SharePoint løsning til Kontraktstyring.

SharePoint Kontraktstyring
Læs Mere