Projektstyringsværktøj

Et værdifuldt projektstyringsværktøj der giver
alle involverede et langt bedre overblik​.

projektstyring

Andre Microsoft 365 Løsninger

Få 100% styr på dine projekter

Effektiv Projektstyringsværktøj

Projektstyringsværktøj fordeler; Kalkulationer, planer, tidsplaner, rapporter, resultater. Det kan være en smerte at administrere alt dette effektivt, når dokumenter gemmes i uendelige mapper og forskellige systemer. Dine medarbejdere bruger tid på at søge og dobbelttjekke oplysninger, undgå fejl og understrege, hvad der er den senest godkendte version.
Vi løser dette for dig.

Det kan derfor vise sig at være meget værdifuldt at investere i værktøjer, der optimerer arbejdsgangene og som giver overblik hos både de sagsansvarlige og hos de administrative medarbejdere på kontoret.

Med EDH Technology Projektstyringsværktøj kan du nemt styre og administrere alle de filer, der er nødvendige for de 3 projektdimensioner

  • Tid; projektets overordnede tidsplan og løbende deadlines.
  • Ressourcer; tildelingen af medarbejdere og økonomi.
  • Kvalitet; kvaliteten af projektets leverancer.
Projektstyringsværktøj

der er en lettere måde at håndtere projekter effektivt

Med automatiseringen af projektopsætning, arbejdsgange, godkendelser og arkivering kan dine medarbejdere fokusere på at imødekomme kundens forventninger. Standardprocesser betyder også færre fejl og mere konsistens.

Læs mere —›

Vi gemmer kun en kopi af hvert dokument, så du ved altid, hvad den nyeste version er, og du er altid i stand til at se, hvad der var de seneste ændringer. Du kan dele linket med dine kunder og partnere i stedet for at sende filer frem og tilbage via e-mail.

Læs mere —›

Med de rigtige værktøjer kan dine medarbejdere udføre deres arbejde, uanset hvor de er, ved hjælp af en hvilken som helst enhed. Og med de rigtige arbejdsgange og automatisering behøver de ikke udføre gentagne opgaver - hvilket giver den bedst mulige oplevelse for dine kunder.

Læs mere —›

Projektstyringsværktøj

Forbedre projektets ydeevne

Få et komplet overblik over dine projekter

For de sags- og projektansvarlige kan det være vanskeligt at skabe sig et overblik over et projekt, når der er tale om styring af materiel og mandskab samt køb af materialer.

Derudover kan det være en udfordring at fastholde overblik over omkostninger og indtægter, der er i forhold til sagens budget. Er der ikke styr over hvilke indtægter og udgifter, der er i løbet af et projekt, kan det betyde, at budgettet ikke overholdes og i yderste konsekvens, at projektet ikke gennemføres.

Projektstyring fordeler

  • Forbedrer produktiviteten og reducerer omkostninger
  • Forbedrer samarbejdet
  • Forbedrer kundetilfredshed
  • Forbedre projektets ydeevne
  • Etablere risikostyringsprocesser
  • Reducerer arbejdsbyrde

Projektstyring handler om kontrol.
Kontrol af processer, risici og opgaver.

Forbedre hele projektets livscyklus

EDH projektstyringssystem understøtter hele projektets livscyklus fra start til slut og øger leveringstider til tiden og reducerer risikoen. Da data og dokumentation er centrum for ethvert projekt, er det vigtigt, at de styres effektivt.

Dette viser sig imidlertid mere og mere vanskeligt med typiske mappe/folder strukturer og forskellige netværksdrev og delingssystemer, hvor projektdata løsnes fra projektet. Dette gør kritiske projektoplysninger ikke kun vanskelige at få adgang til, men det kan også føre til dyre fejl og projektforsinkelser, især når oplysninger fejlagtigt indgives eller kopieres.

Projektstyringsværktøj

Vi tilbyder at vise jer en gratis introduktion til vores projektstyringsmodul og samtidig give jer en gratis e-bog om projektstyring.

Du er velkommen til at indsætte dine kontaktinformationer eller kontakte Torben Schmidt  Kristensen direkte på mail eller telefon.

Torben S. Kristensen - konsulent indenfor dokumenthåndtering automatisering

Tlf. 2762 4100
tsk@edh-tech.dk

Opnå mange fordele med vores Projektstyringsværktøj

Hurtig projekt opsætning


Med skabeloner, projekt dokumentation kræver meget begrænset tid. Opret nemt projekt hierarki og dokumenter fra skabeloner.

Nem deling


Medarbejdere kan nemt dele projekt dokumentation blandt hele virksomhedens medarbejdere og afdelinger og externe samarbejdspartnere og uden version kaos.

Process automatisering


Automatiske workflows sikrer at opgaver er sendt til korrekte medarbejdere og på det rigtige tidspunkt.

Nem tracking på projekter


Projekt-afdeling kan nemt og brugervenligt se projekt status, delmål og afleveringer.