Sagsstyring

Sharepoint Sagsstyring Løsning

Ω

enkelt
overblik

Automatisk
versionsstyring

Intelligent Søgefunktion

@

email
håndtering

SHAREPOINT

Sagsstyring

(Sagsstyring; effektive arbejdsgange, større konkurrenceevne og komplet styring af jeres processer) 

Virksomheder er forskellige. Men uanset om du driver en stor eller lille forretning, arbejder i den offentlige eller den private sektor, eller handler med forbrugere eller andre virksomheder – har du helt sikkert nogle sager at håndtere.


Manuel håndtering af sager kan være svær, og man er udsat for fejl og klager. Men, med EDH Sagsstyring kan du nu skabe dit eget sagsstyringssystem, der hjælper og guider brugere fra A til Z.

Nøgletræk ved sagsstyring

 • Alle sagens data i en enkelt sagsstyring portal.
  • Al korrespondance relateret til sager, dokumenter, e-mails, informationer og data er samlet i en unik sagsstyring søgeportal til hurtig søgning og genfinding af dokumenter.

 

 • Overvåg hele sagsforløbet.
  • Med intuitiv fasestyring giver vores løsning virksomheder mulighed for at guide sagsbehandlere gennem sager og giver et komplet overblik over igangværende sager.

 

 • Automatisk  Versionstyring
  • Automatisk versionsstyring af dokumenter sikrer, at alle ændringer og godkendelser altid bliver registreret.
  •  

 

 • E-mail håndtering
  • Effektiv håndtering af e-mail med hurtig og nem arkivering til sagen ved drag & drop. Find eller hent al information og historik for en sag hurtigt og nemt.

 

 • Velorganiseret skabelonbibliotek.
  • Sikrer kvaliteten og systematiseringen af sager ved at bruge skabelonbiblioteket, og give sagsbehandlere vejledning og struktur til lettere sagsbehandling.
Sagsstyring-løsning

Sagsstyring skal være let

Hold styr på hver enkel sagskorrespondance, -status, -aktion, og -historik – uanset hvor mange sager du arbejder med på samme tid. Og, uanset om hver sag har hundredvis af omstændige trin eller kun få korte; med EDH sagsstyring er du i stand til at udforme en tilpasset løsning ved hjælp af de modulære byggeklodser, der er nødvendige for at udvikle vandtætte processer til sagsstyring.

Vi holder også tingene genkendelige. Alt er bygget ved brug af Microsoft-værktøjer, så dine medarbejdere kan blive ved med at bruge hele Microsoft 365-porteføljen – inklusive alles favorit: Microsoft Outlook og Teams.

Med vores Express plugin har du sikret en hurtig og fuld integration i Microsoft 365. Dette giver medarbejderne den unikke mulighed for at arbejde med komplekse og tvær organisatoriske sager direkte fra deres hverdagsprogrammer såsom Outlook, Word, Excel, PowerPoint og mange flere. På denne måde samler du alle dine data, informationer og vigtige dokumenter på en platform, som giver medarbejderne en yderst genkendelig grænseflade og et brugervenligt arbejdsmiljø.

Book en Gratis Demo

Sagasstyring

Sagsstyring: Automatiserede processer og arbejdsgange

Sagsstyring Processer

Sagsstyring procesoverblik over fremdrift og deadlines.

Nogle sager har få trin; andre har mange.

Med så mange små detaljer på tværs af mange sager i hver afdeling, kan det være svært at få overblikket i enkelte sager.

Med EDH sagsstyring kan brugere nemt følge status i faserne – ved hjælp af farvekodede aktioner for hver fase: det betyder, at du kan springe til presserende sager og opdage ethvert problem med det samme.

Budgetter, antallet af sager, sagstyper – hvad som helst – vores skabeloner kan tilpasses til at imødekomme dine virksomhedsbehov.

sag styring
BCA Logostiks Logo
Landia logo - EDH Technology logo til SharePoint Logo
Projektstyring-kunde-Logo
Projektstyring-kunde-Logo
Arne Andersen Vrå - EDH Technology kunde til Sharepoint løsninger
strøm hansen logo

Sagsstyring Support
Værktøjer

Et udvalg af værktøjer og funktioner, som kan indgå i din Sagsstyring løsning for at sikre kvaliteten og koordineringen af alle igangværende sager.

 • Automatisk versionsstyring.
  • Kontrollerer og sikrer, at alle ændringer og rettelser i sager altid registreres og logges automatisk i systemet.
 • Fasestyring
  • Fasestyring til understøttelse af processer af den enkelte sags forløb med mulighed for vejledning og instrukser for hvert trin.

 • Overblik over al information
  • Saml alle data og informationer på én platform og få et komplet overblik over alle dokumenter, e-mails og metadata om konkrete sager.
 • E-Mail Håndtering
  • EDH Technologys sagsstyring løsning har et integreret værktøj til effektiv håndtering af e-mails med hurtig og nem adgang til projektet/sagen.
   + Intelligente forslag til journalisering, samt automatiseret journalisering.
 • Skabelonbibliotek
  • Systemet giver en effektiv skabelonstyring, hvilket betyder, at du kan finde enhver sagsskabelon, du har brug for. Der findes skabeloner til møderapporter, statusrapporter, tilbudsdokumenter, framework aftaler m.m.
 • Opgavestyring
  • Opgavestyring giver mulighed for at lave konkrete opgaver vedrørende forløbet af enkeltsager, hvilket giver et meget stærkt indblik i alle sager.
sagsstyring

Mobil venlig
– Sagsstyring

Med EDH Sagsstyring, kan dine medarbejdere få direkte adgang til alle projekters /sagers dokumenter og filer så de kan rapportere status, fejl, sikkerhedsproblemer og andre vigtige sag hændelser, efterhånden som de opstår.

Derudover kan man med EDH Sagsstyring workflow og rettighedsstyring sikre sig, at de korrekte brugere bliver adviseret og bliver mindet om at tage action på opgaver med det samme, for at sikre løbende fremdrift og reducere indvirkningen af eventuelle udfordringer.

 

Book en Gratis Demo

Mobile friendly sagsstyring
Sagsstyring fokus

Administrer og kontroller dine sager

EDH's sagsstyring holder alle sager i skak, alt på ét sted. Medarbejdere ved i hvilken fase deres sag er, kan følge aktioner og endda udtrække rapporter.

sagsstyring guide icon

Vejledning af medarbejdere gennem sagsforløbet

Med fasehåndtering som en nøglefunktion kan du etablere en fuld reviderbar realtidsproces til at håndtere alle sagsopgaver og -faser.

sagsstyring overblik icon

Komplet overblik over sager

Med EDH avancerede søgeværktøj og meta-tagging kan medarbejdere nu hurtigt finde sager og deres tilhørende historik frem.

Læs Mere om vores
SharePoint Løsninger

SharePoint Projektstyring

Projektstyring

EDH Technology SharePoint-løsning til projektstyring skaber et centralt cockpit til styring af alle arbejdsgange og dokumentation i et projekt. Det er et effektivt projektstyringsværktøj, der giver et komplet overblik over alle igangværende projekter, samt fremdriften i hvert enkelt projekt.

Start med det mest oplagte – så kan I senere bygge mere på

SharePoint Projektstyring
Læs Mere

SharePoint Kontraktstyring

Kontraktstyring

Vores kontraktstyringsløsning integreres problemfrit ind i Microsoft 365 miljøet. Det gør det muligt, at arbejde i Microsoft Teams, Outlook, Excel, Word, PowerPoint og flere.

Minimer kontraktstyring risici og øg effektivitet​ med vores SharePoint løsning til Kontraktstyring.

SharePoint Kontraktstyring
Læs Mere