Sharepoint LØSNING

SharePoint til Projektstyring Kontraktstyring Sagsstyring

SharePoint til:
     – Projektstyring
     – Kontraktstyring
     – Sagsstyring
     – HR-styring

EDH Technology & Work Point 365

–––––––––––––––––––––––––––––––––

EDH Technology og WorkPoint 365:
Vi bringer struktur til den store mængde af information.

En brugervenlig, skalerbar og dynamisk SharePoint løsning – en platform i Microsoft 365 til dokumenthåndtering- og videndeling samt understøttelse og styring af Projekter, Sager, Kontrakter, Medarbejder,  Kunder og m.m.

Alle Microsoft 365-programmer supplerer hinanden, men de er ikke integreret med hinanden. EDH Technology og WorkPoint ændrer det med vores SharePoint Løsning. Det giver dig mulighed for at finde oplysninger oprettet i et program og let trække det ind i et andet – uden at skulle starte et andet (eller tredje) op. Foretrækker du at bruge Teams, men ønsker at få adgang til en e-mail fra Outlook? Arbejder du et projekt i SharePoint, men har brug for at inkorporere og gemme Word- og Excel-dokumenter på siden? Alle scenarier er helt og aldeles opnåelige.

Bringer struktur til ustrukturerede data ☞

SharePoint Løsning
Afspil video

Sharepoint fordele

Med EDH får du en SharePoint løsning der:

 • Bringer struktur til ustrukturerede data.
 • Opfylder compliance og lovkrav.
 • Håndterer alle dokumenttyper, herunder Office-dokumenter, e-mails, chats, tegninger m.m.
 • Kan anvendes direkte fra Outlook, Teams eller Browser samt Microsoft Office programmerne.
 • Skaber overblik og gør vigtig information tilgængelig for de rigtige interessenter i det korrekte sammenhæng.
 • Udnytter hele Microsoft 365 værktøjer til at understøtte arbejdsgange og processer.
 • Integreres med din ERP, CRM og mange andre systemer
 • Centraliseret administration.
 • Forbedret sikkerhed, og undgår risiko for brud på data.
 • Fremskynde og effektivisere forretningsprocessen

EDH Technology Løsning: en brugervenlig, skalerbar og dynamisk SharePoint løsning – en platform i Microsoft 365 til dokumenthåndtering- og videndeling samt understøttelse og styring af projekte, sage, kontrakter, medarbejder, kunder og kvalitet på tværs af organisationen.

SharePoint til projektstyring

SharePoint Løsninger

Vores SharePoint løsninger dækker nogle af de mest forretningskritiske organisationsområder og kan nemt og direkte integreres i en bestemt afdeling, imødekomme deres individuelle behov eller implementeres på tværs af hele organisationen.

SharePoint
PROJEKTSTYRING

Stærk projektplatform til alle moderne arbejdspladser

Du styrer flowet. Vi fjerner besværet og reducerer kompleksitetsomkostningerne. Kun løbende forbedringer, når du tilpasser din proces i tråd med, hvordan din organisation ændrer sig.
Klar til at starte din problemfrie projektledelsesrejse? BOOK EN DEMO OG FÅ 30 DAGE GRATIS

SharePoint
DOKUMENTHÅNDTERING

Hold styr på hver enkel sagskorrespondance, -status, -aktion, og -historik – uanset hvor mange sager, du arbejder på, på hvilket som helst tidspunkt. Og, uanset om hver sag har hundredvis af omstændige trin eller kun få korte; med EDH og WorkPoint løsning er du i stand til at udforme en tilpasset løsning ved hjælp af de modulære byggeklodser, der er nødvendige for at udvikle vandtætte processer til sagsstyring. BOOK EN DEMO OG FÅ 30 DAGE GRATIS

SharePoint
KONTRAKTSTYRING

Hundredvis af komplekse kontrakter på tværs af din portefølje? Mister du overblikket over dem alle?

Med EDH og WorkPoint kontraktstyring kan dine teams udarbejde kontrakter, administrere online godkendelser, og se, hvem der har ændret hvad med revisionsstrømme – det tillader dem at fokusere på bundlinjen fremfor papirspor. BOOK EN DEMO OG FÅ 30 DAGE GRATIS

SharePoint Projektstyring

Ville det ikke være godt, hvis dit projektledelsesværktøj kunne skræddersys til dit behov?

Alle projekter – uanset hvor meget energi, du lægger i at planlægge dem – kan hurtigt komme ud af kontrol. Alt hvad der kræves, er en forlagt e-mail, en tåget kundeanmodning eller Word/PDF fil – eller manglende opgavestyring, og så, pludselig… problemer forekommer.

Hvor mange gange har du spurgt dig selv, ”der må være en lettere måde at styre dette projekt på”?

Hvis JA – Forestil dig et system, der gjorde det hårde arbejde og bandt alt sammen uden besvær: Dokumentstyring, opgavehåndtering, kommunikationsstyring (inklusive e-mails) og risikostyring. Vores konfigurerbare system passer sammen med dine projektstyring processer – og giver dig øjeblikkeligt en komplet oversigt over projekt porteføljen.
Her er hvad vores løsning tilbyder dig.

SharePoint Dokumenthåndtering

En fleksibel formel til Dokumenthåndtering og Sagsbehandling.

Hver virksomhed er forskellig. Men uanset om du driver en stor eller lille forretning, eller handler med forbrugere eller andre virksomheder – har du helt sikkert har mange dokumenter og sager at håndtere. Vi forstår det – fejl og klager forekommer, men at følge sager og sagsdokumentation kan nogle gange være en modløs opgave. Men takket været EDH og WorkPoint behøver det ikke være sådan! Du kan nu skabe dit eget sags-framework, der hjælper og guider brugere fra A til Z.

Hvor mange gange har du spurgt dig selv, ”der må være en lettere måde at styre dette projekt på”?

Hvis JA – Forestil dig et system, der gjorde det hårde arbejde og bandt alt sammen uden besvær: Dokumentstyring, opgavehåndtering, kommunikationsstyring (inklusive e-mails) og risikostyring. Vores konfigurerbare system passer sammen med dine projektstyring processer – og giver dig øjeblikkeligt en komplet oversigt over projekt porteføljen. Her er hvad vores løsning tilbyder dig.

SharePoint Kontraktstyring

Minimer kontraktstyring risici og øg effektivitet

Kontraktadministration behøver ikke at være ’over-konstrueret’. Det er derfor, vi har forbundet prikkerne for dig. Ved at benytte os af Microsoft 365 klare, genkendelige og ukomplicerede grænseflade har vi gjort det nemt for enhver medarbejder at gå til det med det samme.

Vores Kontraktstyring løsning integreres problemfrit ind i Microsoft 365 -miljøet – det gør det muligt at arbejde i Microsoft Teams, Outlook, Excel, Word og PowerPoint og flere.

Med vores SharePoint løsning indbyggede regel- og procesmotor er automatisering en selvfølge: så dit team kan være mere produktivt.

 • Synlighed i kontrakter og kontraktprocesser
 • Nem og konsekvent kontraktoprettels
 • Beskyt følsomme kontraktdata
 • Eliminer maverick -udgifter
 • Automatiser kontraktsgennemgang og godkendelsesproces
 • Få adgang til og administrer kontrakter når som helst og hvor som hels
 • Reducer eksponering for risiko

Vil du høre mere om vores SharePoint løsning?

Hoved industri / brancher for vores SharePoint -løsning

EDH & WorkPoint 365: en brugervenlig, skalerbar og dynamisk løsning – en platform i Microsoft 365 til dokumenthåndtering, styring af projekter, sagestyring, kontraktstyring, medarbejder, kunder og kvalitet på tværs af organisationen.

Effektivisering af regnskabs- og revisionsarbejdet

Effektivisering af regnskabs- og revisionsarbejdet Udnyt tiden effektivt gennem forbedret sagsbehandling med EDH og WorkPoint 365 – alt sammen i dine foretrukne Microsoft 365-programmer.

Har du brug for, at opgaver, arbejdspapirer og kolleger er tilgængelige i realtid, uanset om du er på kontoret, i marken eller andre steder? EDH Technology og Workpoint 365 giver dig strømlinede processer og effektiv dokumentstyring, der fuldt ud understøtter regnskabs- eller revisionsprocessen.
INDUSTRI

Fuldt integreret projektstyring

I en branche, hvor det at jonglere mellem kunder, underleverandører og interne projektteams helst skal være så nemt som muligt, er det sidste du har brug for, at diverse oplysninger spredes over flere og ofte forskelligt strukturerede systemer.
Det, du har brug for, er et centralt cockpit til dine projekter og al tilknyttet information og dokumentation, hvor du nemt kan få et overblik. Hvor som helst og når som helst.

INDUSTRI

Effektivisering af den professionelle servicesektor


Når du leverer professionelle services, skal du have de nyeste oplysninger til rådighed, så snart der er behov for det, samarbejde og kommunikation er afgørende, og du skal være uafhængig af tid og rum.
Vores løsning er velegnet til at opfylde disse behov.

Få hurtigt adgang til detaljerede rapporter, administrer projekter og sager, og find filer med det samme – på mobil og computer.


INDUSTRI

Strømlin dit produktions- og fremstillingsworkflow

Øg effektiviteten mellem dine produktions- og fremstillingsteams ved hjælp af EDH Technology's applikationsautomatisering, der giver øjeblikkelig adgang til alle dine vigtige filer og dokumenter.
Vores Løsning forbinder Microsoft 365 med SharePoint for at skabe et centraliseret dashboard, der strømliner arbejdsgangen med et detaljeret overblik over din virksomhed.
EDH Technology og WorkPoint 365 gør dine processer effektive på en række områder inden for produktion, dokumentstyring, projektledelse, kontraktstyring, HR, kvalitet og risikostyring og meget mere.

INDUSTRI

EDH Technology & WorkPoint

Hvorfor EDH Technology & Workpoint er og har den bedste løsning til din virksomhed.

Se videoen med Cloud Solution Architect, Dominick Cosgrove, og lær mere om, hvordan WorkPoint hjalp RES-Group med at etablere en moderne arbejdsplads, der understøtter deres forretningsbehov til avanceret dokumentation og styring.

Hvordan finder man den rigtige strategiske løsning på Microsoft 365?

Ligesom i et symfoniorkester handler det om at slå de rigtige toner. Du kan have verdens bedste instrumenter og musikere, men hvis orkesteret er sammensat forkert, og instrumenterne spiller uret, vil det lyde forfærdeligt. Så det handler om at skabe interaktion ved at sætte en ramme, så alle ved, hvad der spilles, og hvilken rolle hvert instrument spiller i orkestret. I et symfoniorkester ledes retningen af dirigenten, og rammen er sat i de enkelte musikeres noteark. Heldigvis kan du med WorkPoint 365 få en Microsoft 365-løsning, der har indbygget både leder og noter. Vi har skabt en platform i Microsoft 365, der opfylder virksomhedens behov på tværs af organisationen, så alle dine forretningsløsninger lever i SharePoint Online med fuld support til Microsoft 365.

Dokumenthåndtering med SharePoint
Afspil video

Book en Demo

Tag ikke bare vores ord for det…

Vi forstår – Nogle gange er du nødt til at se nærmere på noget for at få en bedre idé om, hvad det kan gøre for dig.
Så værsgo – kom nærmere!

SharePoint Løsning | Bedre effektivitet og teamwork

| 70 % højere arbejdseffektivitet

| 35 % lavere omkostninger