Sharepoint Løsning

SharePoint Løsninger til Projektstyring, QMS, Dokumenthåndtering, Kontraktstyring, Sagsstyring

Sharepoint-løsning

–––––––––––––––––––––––––––––––––

EDH Technology SharePoint Løsning:
Vi bringer struktur til den store mængde af information.

En brugervenlig, skalerbar og dynamisk SharePoint Løsning – en platform med Microsoft 365 som omdrejningspunkt til dokumenthåndtering- samt understøttelse og styring af Projekter, Sager, Kontrakter, Medarbejder,  Kunder og m.m.

Alle Microsoft 365-programmer supplerer hinanden og det samme er gældende med EDH Technology SharePoint-løsning, som er bygget på SharePoint for en bedre og mere intuitiv brugerflade.  Teams bliver en størrer og størrer del af af hverdagen for mange og vores løsninger er alle integreret med Teams samt Power Automate og Power apps.

Sharepoint Løsning

Bringer struktur til ustrukturerede data ☞

simpelt-kvalitetsstyring

Hvad er Fordelene ved en SharePoint Løsning?

Med EDH får du en SharePoint løsning der...

 • Opfylder compliance og lovkrav.
 • Håndterer alle dokumenttyper, herunder Office-dokumenter, e-mails, chats, tegninger m.m.
 • Kan anvendes direkte fra Outlook, Teams eller Browser samt Microsoft Office programmerne.
 • Skaber overblik og gør vigtig information tilgængelig for de rigtige interessenter i det korrekte sammenhæng.
 • Udnytter hele Microsoft 365 platformen til at understøtte arbejdsgange og processer.
 • Integreres med dit ERP, CRM og mange andre systemer
 • Centraliseret administration.
 • Forbedret sikkerhed, og undgår risiko for brud på data.
 • Effektivisere forretningsprocessen

EDH Løsning: en brugervenlig, skalerbar og dynamisk SharePoint løsning – en platform i Microsoft 365 til Dokumenthåndtering, Projektstyring, Sagsstyring- og videndeling samt understøttelse og styring af dokumenter, medarbejdere, kunder og kvalitet på tværs af organisationen.

Download overblik over vores løsninger her!

Sharepoint-løsning

SharePoint Løsninger

Vores SharePoint løsning dækker nogle af de mest forretningskritiske organisationsområder og kan nemt integreres i en eller flere afdelinger, imødekomme deres individuelle behov eller implementeres på tværs af hele organisationen.

SharePoint Løsning til Projektstyring

Vi kan i samarbejde med jer, konfigurer jeres projektstyringssystem præcis som I gerne vil have det eller vi kan bruge vores præ-defineret template - I bestemmer?

Alle projekter – uanset hvor meget energi, du lægger i at planlægge dem – kan hurtigt komme ud af kontrol. Alt hvad der kræves, er en forlagt e-mail, en kundeanmodning eller PDF fil – eller manglende opgavestyring, og så starter udfordringerne.

Hvor mange gange har du spurgt dig selv, ”der må være en lettere måde at styre dette projekt på”?

Hvis JA – Forestil dig et system, der gjorde det hårde arbejde og integrerede alt uden besvær: Dokumentstyring, opgavehåndtering, kommunikationsstyring (inklusive e-mails) og risikostyring.

Vores projektstyring system er bygget på SharePoint som passer sammen med dine projektstyring processer – og som giver dig et komplet overblik over projekt porteføljen for en bedre og mere effektiv arbejdsproces.
Her er hvad vores løsning kan tilbyde dig.

SharePoint Løsning til Dokumenthåndtering

En fleksibel SharePoint løsning til Dokumenthåndtering.

Virksomheder er forskellige. Men uanset om du driver en stor eller lille virksomhed eller – har du helt sikkert mange dokumenter og sager at håndtere. Vi forstår det – fejl og klager forekommer, men at følge sager og sagsdokumentation kan nogle gange være en udfordrende opgave. Men takket været EDH behøver det ikke være sådan! Du kan nu skabe dit eget sagsstyring, der hjælper og guider brugere fra A til Z.

Brugervenligt Sags og Dokumenthåndtering system: Gør det på din måde og anvend det fra alle enheder

– Nogle processer har få trin; Andre har mange – og med så mange små detaljer på tværs af mange sager er det vigtigt at kunne fokusere på enkeltsager hurtigt.
 
Dette kan du med EDH sags og dokumenthåndtering,  hvor brugerne nemt kan se status i faserne – takket være det brugervenlige oversigt over faserne i projekterne. handlinger for hver fase: det betyder, at du kan se de kristiske projekter, som kræver fokus og handling.
“Vores templates kan tilpasses præcis til jeres behov”

Simpelt QMS

Få styr på processerne med vores Simpelt Kvalitetsstyring (QMS) system.

Med EDH’s kvalitetssystem får du et simpelt kvalitetsstyringsværktøj, Simpelt Kvalitetsstyring, der effektivt muliggør deling af viden, overvågning og kontrol af processer, advisering af afvigelser samt implementering af forbedringer. Samtidig får virksomheden nem adgang til relevant information og  mulighed for at udføre audits, indrapportere afvigelser og komme med forbedringsforslag. Med EDH’s Simpelt Kvalitetsstyringssystem kan virksomheder nemt og effektivt håndtere deres kvalitetsstyringsprocesser.

Et Enkelt Kvalitetsstyring Til SMV'er

Nogle sager har mange processer, nogle har få. Med EDH Sagsstyring kan brugere nemt se status på sagerne –takket være det brugervenlige overblik over status og faser. Det betyder, at du hurtigt kan håndtere kritiske og presserende sager, hvis det kræves.

 • Opnå et samlet overblik over alle sager i virksomheden.
 • Kunder, underleverandører, information, stamdata og dokumenter kan automatisk tilknyttes den enkelte sag.
 • Automatisk versionsstyring af dokumenter sikrer, at alle ændringer og godkendelser altid bliver registreret og logget.
 • Effektiv håndtering af e-mail med hurtig og nem arkivering til sagen via vores Outlook integration. Nem søgning efter information og historik for at se en sag hurtigt og nemt.
 • Automatisere dokumenthåndteringen og godkendelsesprocessen (automatiserede arbejdsgange og processer)
 • Integreres med dit ERP, CRM og mange andre systemer.
 • Centralisere administrationen.
 • Forbedrer sikkerheden, og undgå risiko for brud på data.
 • Effektivisere processer i virksomheden.

Opdag fordelene i dag
Book et møde med en af vores konsulenter, som kan sætte sig ind i jeres udfordringer og vise jer eksempler på hvordan man kan effektivisere sagsstyringen i jeres virksomhed – book live demo.

SharePoint Løsning til Kontraktstyring

Kontraktadministration behøver ikke at være besværgeligt og tidskrævende.  Ved at benytte os af Microsoft SharePoint klare, genkendelige og brugervenlige grænseflade har vi gjort det nemt for enhver medarbejder at arbejde med kontraktstyring med det samme.

Vores Kontraktstyring løsning integreres problemfrit ind i Microsoft 365 -miljøet – det gør det muligt at arbejde i Microsoft Teams, Outlook, Excel, Word og PowerPoint mfl.

Med vores SharePoint løsning indbyggede regel- og procesmotor er automatisering en selvfølge: så dit team kan være mere produktivt.

 • Synlighed i kontrakter og kontraktprocesser
 • Nemt at arkivere og oprette kontrakter
 • Beskyt følsomme kontraktdata
 • Automatiser kontraktstyring og godkendelsesproces
 • Få adgang til og administrer kontrakter når som helst og hvor som helst
 • Reducer eksponering for databrud.

 

Læs mere…

HR Løsning

SharePoint HR Løsning

SharePoint_løsning_til_HR

Automatiser dine HR processer med vores SharePoint Løsning til HR

Fra styring af rekrutteringsprocessen, håndtering af CV’er, ansættelsessamtaler og kontrakter – til onboarding, opkvalificering, træning, eller afskedigelser – så kan man roligt sige, at HR-afdeling har hænderne fulde!
Men, med vores HR løsning i SharePoint, kan de fokusere på menneskerne – i stedet for al papirarbejdet.

HR løsning indeholder unikke funktioner;

 • Ansøgninger og jobbeskrivelse
 • Kandidater og kompetencer
 • Ansættelsesproces
 • Medarbejderledelse og udvikling 
 • Onboarding processer
 

Al information er der altid adgang til: nemt at finde via dashboards, notifikations beskeder og påmindelser. Naturligvis altsammen rettighedsstyret.

 

Der er mange risker, i Power Apps udviklingsprocessen, og det kræver både viden og færdigheder, at udvikle velfungerende, skalerbar og intuitive Power Apps.

Hos EDH Technology er vi eksperter i Power Platformen og vi kan effektivt hjælpe dig med Power Apps, Power BI og Power Automate. Vi har vi mange års erfaring med at udvikle Power Apps for en lang række virksomheder og fra mange forskellige brancher.

Power Apps Udvikling

Der er 3 forskellige typer power-apps, der kan udvikles ved hjælp af Power Apps værktøjet: lærred, modeldrevet og portal.

Power Apps Studio er et værktøj, der bruges til at bygge lærred apps. I app designeren kan du design apps på næsten samme måde, som du bygger slides i PowerPoint.
Læs Mere…

Med appdesigneren til Modelbaserede apps kan du definere et sitemap og tilføje komponenter for at bygge en modelbaseret app(dashboards, formularer, visninger og diagrammer).
Læs Mere…

Power Apps-portalstudio er et designværktøj til tilføjelse og konfiguration af websider, komponenter, formularer og lister.
Læs Mere…

Er du klar til at konvertere dine ideer til en app?

SharePoint Løsninger

Vores løsninger dækker nogle af de mest forretningskritiske organisationsområder
Sharepoint løsning

Vil du høre mere om vores SharePoint løsning?

Hoved industri / brancher
for vores SharePoint -løsning

EDH SharePoint Løsning: en brugervenlig, skalerbar og dynamisk løsning – en platform i Microsoft til dokumenthåndtering, styring af projekter, sagestyring, kontraktstyring, medarbejder, kunder og kvalitet på tværs af organisationen.

Effektivisering af regnskabs- og revisionsarbejdet
Effektivisering af regnskabs- og revisionsarbejdet Udnyt tiden effektivt gennem forbedret sagsbehandling med EDH – alt sammen i dine foretrukne Microsoft 365-programmer.

Har du brug for, at opgaver, arbejdspapirer og kolleger er tilgængelige i realtid, uanset om du er på kontoret, i marken eller andre steder? EDH Technology giver dig strømlinede processer og effektiv dokumentstyring, der fuldt ud understøtter regnskabs- eller revisionsprocessen.
INDUSTRI
Fuldt integreret projektstyring
I en branche, hvor det at jonglere mellem kunder, underleverandører og interne projektteams helst skal være så nemt som muligt, er det sidste du har brug for, at diverse oplysninger spredes over flere og ofte forskelligt strukturerede systemer.
Det, du har brug for, er et centralt cockpit til dine projekter og al tilknyttet information og dokumentation, hvor du nemt kan få et overblik. Hvor som helst og når som helst.

INDUSTRI
Effektivisering af den professionelle servicesektor

Når du leverer professionelle services, skal du have de nyeste oplysninger til rådighed, så snart der er behov for det, samarbejde og kommunikation er afgørende, og du skal være uafhængig af tid og rum.
Vores løsning er velegnet til at opfylde disse behov.
Få hurtigt adgang til detaljerede rapporter, administrer projekter og sager, og find filer med det samme – på mobil og computer.
INDUSTRI
Strømlin dit produktions- og fremstillingsworkflow
Øg effektiviteten mellem dine produktions- og fremstillingsteams ved hjælp af EDH Technology's applikationsautomatisering, der giver øjeblikkelig adgang til alle dine vigtige filer og dokumenter. Vores Løsning forbinder Microsoft 365 med SharePoint for at skabe et centraliseret dashboard, der strømliner arbejdsgangen med et detaljeret overblik over din virksomhed.
EDH Technology gør dine processer effektive på en række områder inden for produktion, dokumentstyring, projektledelse, kontraktstyring, kvalitet og risikostyring og meget mere.
INDUSTRI
SharePoint til Dokumenthåndtering

Hvorfor EDH SharePoint Løsning er den bedste løsning til din virksomhed.

Se videoen med Cloud Solution Architect, Dominick Cosgrove, og lær mere om, hvordan vores SharePoint Løsning hjalp RES-Group med at etablere en moderne arbejdsplads, der understøtter deres forretningsbehov til avanceret dokumentation og styring.

Hvordan finder man den rigtige strategiske løsning på Microsoft 365?

Ligesom i et symfoniorkester handler det om at slå de rigtige toner. Du kan have verdens bedste instrumenter og musikere, men hvis orkesteret er sammensat forkert, og instrumenterne spiller uret, vil det lyde forfærdeligt. Så det handler om at skabe interaktion ved at sætte en ramme, så alle ved, hvad der spilles, og hvilken rolle hvert instrument spiller i orkestret. I et symfoniorkester ledes retningen af dirigenten, og rammen er sat i de enkelte musikeres noteark. Heldigvis kan du med EDH få en Microsoft -løsning, der har indbygget både leder og noter. Vi har skabt en platform i Microsoft 365, der opfylder virksomhedens behov på tværs af organisationen, så alle dine forretningsløsninger lever i SharePoint Online med fuld support til Microsoft.

Dokumenthåndtering med SharePoint
Afspil video om Dokumenthåndtering med SharePoint
Tag ikke bare vores ord for det…

Vi forstår – Nogle gange er du nødt til at se nærmere på noget for at få en bedre idé om, hvad det kan gøre for dig.
Så værsgo – kom nærmere!

SharePoint Løsning - Bedre effektivitet og teamwork

1. 70 % højere arbejdseffektivitet

2. 35 % lavere omkostninger