Support

Vi sidder klar til at hjælpe vores kunder

Fjernsupport

Hos EDH Technology gør vi alt for at sikre, at du kan få lige netop den hjælp, som du har brug for. For at få en effektiv support kan det ofte være rart at dele skærm. Til det formål har vi fjernsupportværktøjet TeamViewer, som du kan downloade herunder til enten PC eller Mac.

Trin 1.
Hent | Adgang til TeamViewer
Trin 2.
Giv appen tilladelse til at foretage ændringer på din enhed.
Trin 3.
Send dit ID og din adgangskode til os, og så hjælper vi dig godt på vej.

Supportens åbningstider

Vi holder lukket juleaftensdag, nytårsaftensdag, dagene mellem jul og nytår, dagen efter Kristi Himmelfartsdag, Grundlovsdag samt helligdage.

Kontakt vores support her

Hos EDH Technology går vi meget op i den gode service og support til vores kunder. Du kan derfor altid skrive til os på mail, hvor vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Problemer med formularen? Kontakt os inden for vores åbningstider her
support

Få mest muligt ud af din løsning

– brug vores support

Vi ønsker, at du får mest muligt ud af din softwareinvestering. Derfor stiller vi kompetente og engagerede support medarbejdere til rådighed. De hjælper dig med at bruge vores løsning bedst muligt. Hvis du har nogen spørgsmål eller fandt du ikke hvad du ledte efter, er du velkommen til at kontakte os.

Brug formularen ovenfor for at oprette en ny support sag . Du vil modtage en bekræftelse på mail med et sagsnummer som du kan bruge til fremtidige henvendelser på sagen.

Vores Løsninger
DOKUMENTHÅNDTERING
FAKTURAHÅNDTERING
FAKTURASCANNING
KONTRAKTSTYRING
PROJEKTSTYRING