Projektstyring

Et værdifuldt modul, der giver alle involverede et langt bedre overblik

Projektstyring fra EDH Technology

Med projektstyringsmodul fra EDH Technology får man ikke blot overblik over sager / projekter, man får også mulighed for at trække data fra andre systemer, uden at skulle lave forkromede integrationer. Out of the box kan man eksempelvis trække data fra ERP eller CRM system hurtigt og effektivt via IML (Intelligent Metadata Layer)

Det kan derfor vise sig at være meget værdifuldt at investere i værktøjer, der optimerer arbejdsgangene og som giver overblik hos både de sagsansvarlige og hos de administrative medarbejdere på kontoret.

Har du svært ved at danne dig et overblik?

For de sags- og projektansvarlige kan det være vanskeligt at skabe sig et overblik over et projekt, når der er tale om styring af materiel og mandskab samt køb af materialer.

Derudover kan det være en udfordring at fastholde overblik over omkostninger og indtægter, der er i forhold til sagens budget. Er der ikke styr over hvilke indtægter og udgifter, der er i løbet af et projekt, kan det betyde, at budgettet ikke overholdes og i yderste konsekvens, at projektet ikke gennemføres.

M-Files understøtter hele projektets livscyklus

M-Files understøtter hele projektets livscyklus fra start til slut og øger leveringstider til tiden og reducerer risikoen. Da data og dokumentation er centrum for ethvert projekt, er det vigtigt, at de styres effektivt.

Dette viser sig imidlertid mere og mere vanskeligt med typiske mappe/folder strukturer og forskellige netværksdrev og delingssystemer, hvor projektdata løsnes fra projektet. Dette gør kritiske projektoplysninger ikke kun vanskelige at få adgang til, men det kan også føre til dyre fejl og projektforsinkelser, især når oplysninger fejlagtigt indgives eller kopieres.

Ja tak, jeg ønsker gerne jeres projektstyringsmodul
Ja tak, jeg ønsker gerne jeres projektstyrings-modul

Har I brug for rådgivning og information om, hvordan jeres virksomhed kan spare tid på dokumenthåndtering? Kontakt Salgs- og markedschef Torben Schmidt på mail eller telefon.

Torben Schmidt Kristensen

Salgs- & markedschef
Tlf. 2762 4100
tsk@edh-tech.dk

Skriv til os hurtigt og nemt
Fordele
Opnå mange fordele med vores projektstyring

Hurtig projekt opsætning

Med skabeloner, projekt dokumentation kræver meget begrænset tid. Opret nemt projekt hierarki og dokumenter fra skabeloner.

Nem deling

Medarbejdere kan nemt dele project dokumentation blandt hele virksomhedens medarbejdere og afdelinger og externe samarbejdspartnere og uden version kaos.

Process automatisering

Automatiske workflows sikrer at opgaver er sendt til korrekte medarbejdere og på det rigtige tidspunkt.

Nem tracking på projekter

Projekt-afdeling kan nemt og brugervenligt se status, delmål og afleveringer I M-Files.