QMS

Kvalitetsstyring

| Integrerede moduler til dokumenthåndtering

Kvalitetsstyring

Kvalitetsstyringssystem

M-Files’ – vores kvalitetsstyring system (QMS) er en brugervenlig løsning til Standard Operating Procedure management (SOP), kvalitetskontrol af dokumenter, kvalitetsrevisioner, Corrective og Preventative Actions (CAPAs), risikostyring samt uddannelse og kvalificering af medarbejdere.


Virksomheder anvender M-Files’ kvalitetsstyringssystem til at understøtte compliance med: ISO 9001, ISO/IEC 27001, ISO 13485, ISO 27002, FDA 21 CFR Part 11, EU GMP Annex 11 m.fl.

Organisér og håndter alle kvalitetsstyring  dokumenter såsom Standard Operating Procedures (SOPs), virksomhedspolitikker og instruktioner med komplet versionshistorik, automatiske tilladelser, indbyggede kommentarer og noter, e-signatur, konfigurerbare workflows og adskillige muligheder for publicering – alt sammen med en hidtil uset brugervenlighed.

Håndtér et enkelt dokument på flere forskellige sprog på samme tid med dertil indrettede workflows til både oprettelse af dokumenter samt oversættelse. 

Kvalitetsstyring (QMS)

Rettighedsstyring

Med rettighedsstyring kan du bestemme, hvem i din organisation der har lov til hvad. Det giver en tydelig ansvarsfordeling, og ved at give ansvaret til dem, der har kompetencerne, får du større sikkerhed for, at alt er, som det skal være.

Godkendelsesproces

Med vores løsning gennemgår alle informationer en godkendelsesproces i flere niveauer og med en kvalificeret godkender på hvert niveau. Det sikrer valid information, så du kan træffe de bedste beslutninger.

Sporbarhed

På alt indhold er der fuld sporbarhed, så du kan se, hvem der har redigeret i hvad, hvornår. Det betyder, at du altid kan holde styr på de ændringer, der laves.

Kvitteringer

Mangler du vished om, at medarbejderen fx har læst en procedure, vurderet en risiko eller udført en kontrol, sørger vi med en kvittering for, at du let kan identificere, hvem der har udført hvilke handlinger og hvornår.

Kvalitetsstyring

SIMPEL KVALITETSSTYRING (QMS)

Vores QMS model fra M-Files’ er bygget op om SharePoint og Microsoft 365 og kan tilpasses 100% efter jeres behov. I kan dermed sikre, at jeres virksomhed ikke skal tilpasse sig systemet, som man desværre ofte ser ved diverse online standard løsninger. I kan i stedet tilpasse systemet til jeres virksomhed.


Uanset om det er for interne procedurer, som dit personale skal følge eller for regler og standarder som GDPR / CCPA, ISO, HIPAA eller andre. Vi fik dette dækket.

Med vores digitalt kvalitetsstyringssystem bliver det enklere for jer at sikre kvaliteten og effektiviteten i alle processerne i virksomheden. EDH QMS løsning understøtter hele processen fra dokumentation til overvågning og forbedringsforslag, så du får alt det, du behøver til kvalitetsstyring.
Det betyder mere fokus, bedre overblik og endnu højere sikkerhed.

Ønsker du at høre mere om vores kvalitetsstyring?

Har I brug for rådgivning og information om vores kvalitetsstyrings løsning? Kontakt Torben Schmidt på mail eller telefon.

Torben S. Kristensen - konsulent indenfor dokumenthåndtering automatisering
Torben Schmidt Kristensen


Tlf. 2762 4100
tsk@edh-tech.dk

Fordele ved total Kvalitetsstyring

Der findes mange flere fordele med M-Files

Kvalitetsstyring, revision og afvigelser

Håndter revisioner og eftersyn, registrér og bearbejd effektivt afvigelser, revisionsresultater og risici. Gem nemt alle revisionsoptegnelser, filer og al e-mailkorrespondance. Sørg for, at rettelser rent faktisk bliver udført i rette tid fremfor, at de bliver glemt i notater, regneark eller e-mails.

Medarbejdere

Tildel stillingsbaserede adgangsrettigheder og få overblik over medarbejdere og underleverandørers kompetencer og erfaringer. Udvid uddannelse- og kvalifikationskrav for alle medarbejderne inkl. dem, som ikke har adgang til M-Files’ kvalitetsstyring modul.

Periodisk opgaveautomatisering

Med systemets omfattende funktioner til håndtering af opgaver, kan du automatisere tilbagevendende opgaver og processer og indsamle målbar dokumentation af allerede gennemførte opgaver.

Håndtering af underskrifter

EDH kvalitetsstyringssystem (M-Files) tilbyder en omfattende liste af godkendelses- og signaturmuligheder – alt fra 1-kliks tilladelser til Part 11-understøttende e-signatur eller juridisk bindende digitale signaturer. Læs mere her: M-Files Approval and Signing