Simpelt QMS System

Få et Microsoft SharePoint QMS System (kvalitetsstyringssystem) med EDH, der effektivt deler viden, overvåger indsatser, kontrollerer områder, finder afvigelser og implementering af forbedringer.  Vores simpelt QMS-system giver nem adgang til relevant information og mulighed for audits, afvigelsesrapportering og forbedringsforslag. Med EDH’s QMS-system kan SMV’er håndtere kvalitetsstyringsprocesser nemt og effektivt.

Kvalitetssikring (QMS)

Kvalitetsstyring Til SMV'er

Hvis din virksomhed har brug for en simpel og brugervenlig QMS-løsning, der matcher dine arbejdsgange, kan vores Microsoft-specialister tilpasse SharePoint til dine behov. Spar penge, få hurtig implementering og en engangsbetaling med vores skræddersyede løsning til kvalitetsstyring.

Hvorfor vælge EDH's Simpelt QMS System

Optimer din Microsoft 365-investering ved at bruge EDH’s Microsoft SharePoint Simpelt QMS – til at administrere revisioner, afvigelser og KPI’er.

Vores løsning er skræddersyet til dine arbejdsgange og kræver ingen ekstra investeringer. Slip for komplekse systemer, der ikke passer til dine behov, og spar både tid og penge med en brugervenlig QMS-løsning.

Del denne artikel:
Andre relaterede artikler
Kontraktstyringssystem

Kontraktstyringssystem

Kontrakter er vigtige og kan være kritiske dokumenttyper i virksomheder. Ofte starter eks. samarbejde mellem virksomheder med en kontrakt i en eller anden form.

Læs mere
Elektronisk fakturahåndtering og automatiseret fakturaflow

Automatisering af Fakturahåndtering

Automatisk Fakturahåndtering: En Introduktion til Automatisering I en digital tidsalder er det vigtigt at optimere forretningsprocesser for at forblive konkurrencedygtig. En af de mest ressourcekrævende

Læs mere
Book en Online Demo
Du bliver introduceret til de funktioner af vores løsning, der er relevante for dig. Det tager ca. 30 minutter.

Udfyld skemaet, så bliver du kontaktet for at aftale et tidspunkt.

Kontakt os
EDH Technology
Tlf. 7020 0760
info@edh-tech.dk
DEMO
Få en gratis og uforpligtende demonstration af vores løsning.

Udfyld skemaet, så bliver du kontaktet for at aftale et tidspunkt.

KONTAKT
EDH Technology
Tlf. 7020 0760
info@edh-tech.dk
SOCIAL
Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så skriv til os direkte her.