Kontraktstyringssystem

Kontrakter er vigtige og kan være kritiske dokumenttyper i virksomheder. Ofte starter eks. samarbejde mellem virksomheder med en kontrakt i en eller anden form.

Mange virksomheder har i dag en stor mængde kontrakter liggende i flere traditionelle arkivsystemer eller ringbind. Det kan i sin naturlighed give udfordringer i det daglige arbejde for medarbejdere. For hvor er kontrakten arkiveret? hvordan er den navngivet? Og er det rette version vi har fundet? Eller er kontrakten allerede gået i forlængelse?

Traditionelle værktøjer til kontraktstyring fejler i dag, da de ikke imødekommer nutidens krav. Vores løsning er udviklet som en ”Out-Of-The-Box” kontraktstyringssystem, som indeholder alle processer i forbindelse med kontrakter i virksomheder.

Vores kontraktstyring

Kontraktstyringssystem

Kontraktstyringssystem

(Kontraktstyringssystem: eksempel på processer)

En af de vigtigste funktioner ved kontraktstyringssystemet er, at som standard indeholder den skabeloner til processerne (som vist ovenfor). Herudover har du også mulighed for at lave egne processer i forbindelse med udarbejdelse/modtagelse af kontrakter eller godkendelsesprocesser i forbindelse med kontrakter.

Vi har lavet en undersøgelse hos virksomheder om brug af kontrakter og systemer, -og her er kommer uddrag af undersøgelsen:

  • 32% Medarbejdere arkiverer kontrakter i kontraktstyringssystem
  • 19% I email-program
  • 23% Elektronisk på personlig pc / desktop
  • 67% Elektronisk i delt folder eller på server
  • 48% Papirformat i arkivskab
  • 42% Papirformat i brandsikkert arkivskab
  •   3% Andet sted
  •   2% Ved ikke hvor

Du kan se undersøgelsen her

EDH kontraktstyringssystem gør arbejdsgange effektive, da alle dokumenter (excel, word, pdf) og information (mails, Outlook, Gmail, Notes) vedrørerende en kontrakt, tilknyttes kontrakten automatisk.

I EDH kontraktstyringssystem er der styr på livscyklus på kontrakter lige fra vugge til grav og som tager hånd om fornyelse, opsigelse og regler og retningslinjer.

Intet er overladt til tilfældigheder i EDH kontraktstyringssystem, hvor I altid arbejder med den seneste version via den automatiske versionsstyring. Registreringer udført af brugere logges automatisk med oplysninger om brugerens id, tidspunkt, anvendelse m.fl.

Kontrol af rettigheder kan være automatiske via automatisk rettighedsstyring i vores kontraktstyringssystem samt e-mail notifikationer ved opgaver eller simple og avancerede godkendelsesflows. I er altid underrettet omkring opfølgninger eller muligheder i forbindelse med kontrakter og forpligtelser hertil.

Alle disse muligheder i EDH kontraktstyringssystem er standard og markedets mest visionære og intelligente løsning.

Følg linket og læs mere om vores Kontraktstyringssystem eller download vore Kontraktstyring e-bog

Del denne artikel:
Andre relaterede artikler
Elektronisk fakturahåndtering og automatiseret fakturaflow

Automatisering af Fakturahåndtering

Automatisk Fakturahåndtering: En Introduktion til Automatisering I en digital tidsalder er det vigtigt at optimere forretningsprocesser for at forblive konkurrencedygtig. En af de mest ressourcekrævende

Læs mere
Simpelt QMS System

Simpelt QMS System

EDH QMS system har et enkelt og brugervenligt design, da vores system er baseret på standard Microsoft SharePoint.
Har I behov for en individuel design, tilpasser vi brugergrænsefladen, så den matcher jeres visuelle stil med hensyn til logo, farver og skrifttype.

Læs mere
Book en Online Demo
Du bliver introduceret til de funktioner af vores løsning, der er relevante for dig. Det tager ca. 30 minutter.

Udfyld skemaet, så bliver du kontaktet for at aftale et tidspunkt.

Kontakt os
EDH Technology
Tlf. 7020 0760
info@edh-tech.dk
DEMO
Få en gratis og uforpligtende demonstration af vores løsning.

Udfyld skemaet, så bliver du kontaktet for at aftale et tidspunkt.

KONTAKT
EDH Technology
Tlf. 7020 0760
info@edh-tech.dk
SOCIAL
Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så skriv til os direkte her.