@

email
håndtering

INTELLIGENT
VERSIONSKONTROL

Administrer flere projekter på samme tid

< / >

LET AT
KONFIGURERE

»

smarte
projektstyringsfaser

SHAREPOINT

Projektstyring

EDH Technology SharePoint-løsning til projektstyring skaber et centralt cockpit til styring af alle arbejdsgange og dokumentation i et projekt. Det er et effektivt projektstyringsværktøj, der giver et komplet overblik over alle igangværende projekter, samt fremdriften i hvert enkelt projekt.

Med intuitive funktioner i projektfaserne guider systemet projektets deltagere sikkert og nemt gennem hele projektet. Dette sikrer, at deltagerne ikke skifter fra et trin til et andet i et projekt, før alle opgaver og krav er opfyldt under de specifikke trin.

Vores SharePoint Løsning til projektstyring er designet til bedre at imødekomme dine forretningsbehov og hjælpe projektteamet intuitivt og effektivt med at administrere alle projekter.

Projektstyring graphic
projektstyring_priser

Core Projektstyringsfunktioner

PROJEKTSTYRING ONLINE DEMO

Projektstyring løsning

Projektstyring i Microsoft 365

Projektstyring handler om kontrol. Kontrol af processer, risici og opgaver.

Vores projektstyringsværktøj fjerner ekstraarbejdet for IT- og forretningskonsulenter og interne teams. Konfigurationen giver dig mulighed for at oprette projektfaser og milepæle med “fase-kontrol” på tværs af multifunktionelle teams.

Du styrer projekt flowet. Vi fjerner besværet og reducerer projektstyringsomkostningerne.

Kunne du tænke dig at læse mere om vores brugervenlige projektstyringsværktøj?

Download Projektstyring E-bog

Projekt leder - meeting-graphic

Er din projektstyring effektiv?

Projektstyring
Support værktøjer

Et udvalg af værktøjer og funktioner, som kan indgå i din projektstyringsløsning for at sikre kvaliteten og koordineringen af alle igangværende projekter.

Der kan være forskellige faktorer, der sænker effektiviteten i et projekts fremdrift. Hvis du ikke fokuserer på dette i projektledelsen, kan du potentielt forsinke vigtige milepæle og leveringen af projektet. EDH Technology håndterer de risici, der er forbundet med et givent projekt, så du kan maksimere projekteffektiviteten og fokusere på det, der er vigtigt.

Med EDH Technologys Projektstyringsløsning er det nemt at styre hvem der har adgang til projekterne, og dermed hvem der deler viden og information. Der er procedurer for integration af eksterne brugere der sikrer, at ens unikke viden og information ikke deles med nogen, der ikke bør have adgang.

Med EDHs projektstyringsværktøj kan du skabe overblik over dine projektdokumenter. Projektteamet kan nemt samarbejde i projekterne, og dermed hurtigt og effektivt tage fat på forskellige problemstillinger, der kan opstå i projektfaserne.

Med intuitiv projektfasestyring hjælper systemet brugeren – sikkert og nemt – gennem alle faser af projektet. Fra den automatiske tildeling af teamet og kontrol over den indledende projektplan, til den endelige evaluering.

Projektstyring med “Stage Control” sikrer, at medarbejderne ikke går ind i en ny fase af projektet, før alle opgaver eller krav er opfyldt i den aktuelle fase.

Projektstyringsløsningen giver overskuelig porteføljestyring, som hjælper med nemt at bevare et samlet overblik over flere aktive projekter. Projekterne præsenteres på et overskueligt dashboard, og projekternes status markeres med et lyssignal. Dette sikrer prioritering, og indsigt på tværs af hele projektporteføljen.

EDH Technologys projektstyringsløsning har et integreret værktøj til effektiv håndtering af e-mails med hurtig og nem adgang til projektet/sagen. 
+ Intelligente forslag til journalisering, samt automatiseret journalisering

Projektstyring
Øens Logo
Grundfoss logo
FREA solutions logo
Danske Stenhuggerrier logo
Aarsleff logo
danskefragtmaend-logo-4

Advanceret Projektstyring

Vores avanceret projektstyringsløsning er til det erfarne team, med en grundlæggende viden om SharePoint. Den avanceret løsning inkluderede funktioner til transmissioner, risikostyring, eksternt samarbejde og GDPR. I videoen er det muligt at se, hvad funktionerne i den avanceret løsning kan bruges til.

Book en Gratis Demo

Afspil video om Projektstyring

Video: Advanceret Projektstyring

Læs Mere om vores

SharePoint Løsninger

Kontraktstyring

Vores kontraktstyringsløsning integreres problemfrit ind i Microsoft 365 miljøet. Det gør det muligt, at arbejde i Microsoft Teams, Outlook, Excel, Word, PowerPoint og flere.

Minimer kontraktstyring risici og øg effektivitet​ med vores SharePoint løsning til Kontraktstyring.

SharePoint Kontraktstyring
Læs Mere

Dokumenthåndtering

Hver virksomhed er forskellig. Men uanset om du driver en stor eller lille forretning, eller handler med forbrugere eller andre virksomheder – har du helt sikkert mange dokumenter og sager at håndtere. Vi forstår det – fejl og klager forekommer, men at følge sager og sagsdokumentation kan nogle gange være en modløs opgave. Men takket været EDH og WorkPoint behøver det ikke være sådan! Du kan nu skabe dit eget sagsstyring, der hjælper og guider brugere fra A til Z.

En fleksibel SharePoint løsning til Dokumenthåndtering og Sagsbehandling.

SharePoint Dokumenthåndtering
Læs Mere