Artikel

Øens investerer i ny komplet løsning til dokument- & fakturahåndtering fra EDH Technology

For at effektiviserer processer indenfor projektstyring og administrative arbejdsgange har Øens valgt at udskifte deres nuværende løsninger indenfor dokument- & fakturahåndtering med komplet løsning fra EDH Technology. At både dokument- & fakturahåndterings løsning taler sammen, var et af de meget værdiskabende områder for Øens. Og med M-Files dokumenthåndtering samt Ediva fakturahåndterings løsning, vil Øens nu kunne effektiviserer virksomheden yderlige.

 

Kort info om Øens:

Øens Murerfirma A/S er et af Københavns store entreprenørselskaber med ca. 200 ansatte og er grundlagt tilbage i 1991. Øens udfører murer-, tømrer-, beton-, kloak- og anlægsarbejde i fag-, hoved-, stor- og totalentrepriser primært indenfor renoveringsarbejde. I 2015 købte Øens Invest 60.000 m² på Raffinaderivej 6-10 på Amager. I 2017 fik vi derfor nyt domicil i Kløverbyen med muligheder for at vokse endnu mere. Med flytningen fulgte også nyt brandnavn – Øens.

 

Del denne artikel:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Andre relaterede artikler
Kontakt os

Har I brug for rådgivning og information om, hvordan jeres virksomhed kan spare tid på dokumenthåndtering. Kontakt os her eller ring på 7020 0760.

Kontakt os

EDH Technology
Hammershusvej 8B
7400 Herning

Tlf. 7020 0760
info@edh-tech.dk
CVR. 36409711

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så skriv til os direkte her.