fbpx
Artikel

Markedsleder i 7. år i træk inden for dokumenthåndtering

DOKUMENTHÅNDTERING: NUCLEUS RESEARCH 2021

Igen i år er M-Files ( EDH dokumenthåndtering systemm ) udnævnt som “Leder” indenfor software til Dokumenthåndtering systemer – og det er for 7. år i træk!

Denne gang har M-Files opnået højeste anerkendelse indenfor 2 meget kritiske områder nemlig, Brugervenlighed og Funktionalitet.

Og især de 2 områder er vigtige, når man som kunde skal ud på markedet, for at finde en leverandør indenfor dokumenthåndtering.

Anerkendelsen kommer samtidig med at M-Files og EDH Technology som M-Files partner mærker en meget stor interesse for området omkring dokumenthåndtering og at få arbejdsgange og processer effektiviseret samt GDPR overholdelse.

dokumenthåndtering-system
dokumenthåndtering-system-mfiles

EDH TECHNOLOGY LØSNING

– Intelligent dokumenthåndtering system –

I dag har organisationer typisk flere forskellige systemer til at håndtere de daglige opgaver og processer. Dokumenter og anden information ligger spredt i mange systemer og arkiver, fx på delte netværksdrev, i e-mails og i fildelingssystemer som Dropbox.

Tit er dokumenter og filer også gemt i CRM- ERP- og ECM-systemer som Opentext eller Documentum. Informationen er derfor ikke forbundet, og det er nogle gange umuligt at finde, hvad du leder efter.

Der findes en løsning på dette kaos. M-Files er en intelligent dokumenthåndtering system, som ikke bare hjælper dig med at håndtere dokumenter, men som også automatiserer centrale forretningsprocesser og arbejdsgange.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Informationerne er forbundne og placeret i den rette kontekst, og du kan være sikker på, at de er tilgængelige for alle fra enhver enhed.

FLEXIBELT, NÅR DINE BEHOV ÆNDRER SIG

M-Files fungerer sammen med alle typer af it-platforme. Du kan kombinere cloud med on-premise-servere og samtidig få et samlet brugerinterface på tværs af hele din organisation.


DOKUMENTHÅNDTERING |  KONTRAKTSTYRING | PROJEKTSTYRING
.

M-Files er den første samlede hybride cloud content serviceplatform, som gør organisationer i stand til frit at kombinere cloud- og on-premise-udrulninger med en enkelt brugerlicens, uden at de skal binde sig til en bestemt type aftale eller licensmodel.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Læs mere om M-Files og Microsoft 365 her

Dokumenthåndtering
Del denne artikel:
Andre relaterede artikler
DEMO
Få en gratis online demonstration af vores løsning.

Udfyld skemaet, så bliver du kontaktet for at aftale et tidspunkt.

KONTAKT

EDH Technology

Tlf. 7020 0760
info@edh-tech.dk

SOCIAL
DEMO
Få en gratis og uforpligtende demonstration af vores løsning.

Udfyld skemaet, så bliver du kontaktet for at aftale et tidspunkt.

KONTAKT

EDH Technology

Tlf. 7020 0760
info@edh-tech.dk

SOCIAL
Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så skriv til os direkte her.