fbpx
Artikel

Markedsleder i 7. år i træk inden for dokumenthåndtering

DOKUMENTHÅNDTERING: NUCLEUS RESEARCH 2021

Igen i år er M-Files ( EDH dokumenthåndtering systemm ) udnævnt som “Leder” indenfor software til Dokumenthåndtering systemer – og det er for 7. år i træk!

Denne gang har M-Files opnået højeste anerkendelse indenfor 2 meget kritiske områder nemlig, Brugervenlighed og Funktionalitet.

Og især de 2 områder er vigtige, når man som kunde skal ud på markedet, for at finde en leverandør indenfor dokumenthåndtering.

Anerkendelsen kommer samtidig med at M-Files og EDH Technology som M-Files partner mærker en meget stor interesse for området omkring dokumenthåndtering og at få arbejdsgange og processer effektiviseret samt GDPR overholdelse.

dokumenthåndtering-system
dokumenthåndtering-system-mfiles

I dag har organisationer typisk flere forskellige systemer til at håndtere de daglige opgaver og processer. Dokumenter og anden information ligger spredt i mange systemer og arkiver, fx på delte netværksdrev, i e-mails og i fildelingssystemer som Dropbox.

Tit er dokumenter og filer også gemt i CRM- ERP- og ECM-systemer som Opentext eller Documentum. Informationen er derfor ikke forbundet, og det er nogle gange umuligt at finde, hvad du leder efter.

Der findes en løsning på dette kaos. M-Files er en intelligent dokumenthåndtering system, som ikke bare hjælper dig med at håndtere dokumenter, men som også automatiserer centrale forretningsprocesser og arbejdsgange.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Informationerne er forbundne og placeret i den rette kontekst, og du kan være sikker på, at de er tilgængelige for alle fra enhver enhed.

FLEXIBELT, NÅR DINE BEHOV ÆNDRER SIG

M-Files fungerer sammen med alle typer af it-platforme. Du kan kombinere cloud med on-premise-servere og samtidig få et samlet brugerinterface på tværs af hele din organisation.


DOKUMENTHÅNDTERING |  KONTRAKTSTYRING | PROJEKTSTYRING
.

M-Files er den første samlede hybride cloud content serviceplatform, som gør organisationer i stand til frit at kombinere cloud- og on-premise-udrulninger med en enkelt brugerlicens, uden at de skal binde sig til en bestemt type aftale eller licensmodel.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Læs mere om M-Files og Microsoft 365 her

Dokumenthåndtering
Del denne artikel:
Andre relaterede artikler
Tilskud-til-privat-rådgivning-på-100.000-kr.

Tilskud på op til 250.000 kr.

Der er en tilskudspulje til virksomheder, der f.eks.har ambitioner om at gennemføre systemintegration på tværs af forretningsområder eller drømmer om at anvende nye digitale teknologierog ønsker hjælp til deres digitale omstilling.

Læs mere
Book en Gratis Demo
Du bliver introduceret til de funktioner af vores løsning, der er relevante for dig. Det tager ca. 30 minutter.

Udfyld skemaet, så bliver du kontaktet for at aftale et tidspunkt.

KONTAKT
EDH Technology
Tlf. 7020 0760
info@edh-tech.dk
SOCIAL
DEMO
Få en gratis og uforpligtende demonstration af vores løsning.

Udfyld skemaet, så bliver du kontaktet for at aftale et tidspunkt.

KONTAKT

EDH Technology

Tlf. 7020 0760
info@edh-tech.dk

SOCIAL
Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så skriv til os direkte her.