INWIDO valgte EDH Technology

Inwido A/S – Kundecase

Fra manuel indtastning til effektivisering og automatisering

INWIDO-valgte-EDH-Technology-Inwido-AS-Kundecase
OM INWIDO
Hvem er Inwido ?

Inwido er en af Europas største vinduesproducenter og har en omsætning på over 7.7 MIA (SEK) og mere end 4.900 ansatte i 11 lande.

KPK Døre og Vinduer A/S som er et datterselskab til Inwido Denmark, har øget effektivisering af deres fakturahåndtering i virksomheden med EDH fakturahåndtering løsning.

Inwido Denmark har allerede integreret vores fakturahåndtering løsning til en del af deres selskaber og senest tilføjes et selskab mere.

”EDH elektronisk fakturahåndteringssoftware er et effektivt system, som altid giver et godt overbliksbillede over vores kreditorer”
Kundecase - Inwido A/S
Bogholderiet
Inwido Denmark

Løsningen

Fra manuel indtastning
til Effektivisering og Automatisering
Fakturascanning

Mere end

80.000

fuldautomatiserede fakturaer per år

Inwido Denmark havde i forvejen en anden løsning, men valgte løsningen fra EDH Technology grundet nye muligheder, som ikke var til stede ved den tidligere løsning samt højere responstid på support.

 

Inwido Denmark havde et ønske om at effektivisere deres fakturaflow, så de skiftede fra en løsning med manuel indtastning af faktura informationer, til en automatiseret captureløsning med automatisk afløftning af data fra de indkomne fakturaer.

EKSTRA MODUL

INDKØBSORDRE MATCH

STOR TIDSBESPARELSE MED INDKØBSORDRE MATCH MODUL

Inwido Denmark har med EDH elektronisk fakturahåndtering løsning også fået implementeret modulet indkøbsmatch, hvor EDH automatisk går ind og matcher indkøbsordrer fra ERP med fakturaerne som modtages og herefter matches der automatisk, så godkendere og bogholderiet sparer meget tid på at tjekke dette manuelt.

Der matches endda helt ned på linjeniveau på fakturaerne/ indkøbsordrer og der er tilknyttet 125 godkendere hos Inwido Danmark.

INWIDO valgte EDH Technology

Torben S. Kristensen

27 62 41 00
tsk@edh-tech.dk

Er jeres projektstyring effektiv?

Book en Gratis Demo

EDH Fakturahåndtering & Inwido A/S

Værdien af vores løsning

Hurtig og nem godkendelsesproces

Bogholderiafdelingen, har med EDH elektronisk fakturahåndtering løsning fået et langt større overblik over de fakturaer som ligger til godkendelse, og der er altid styr på hvem de ligger os samt status på disse.

Brugeren har mulighed for at kigge i sit eget arkiv for godkendte fakturaer, så genfinding er nem og let at gå til. Der kan fritekst søges efter bilag, da OCR-modul er inkluderet i ediva elektronisk fakturahåndteringsløsning.

“ EDH fakturahåndtering løsning er meget brugervenligt, både for bogholderiet og for de almindelige brugere, Vi har fået en skræddersyer løsning tilpasset til vores systemer “
INWIDO-valgte-EDH-Technology-Inwido-A/S-Kundecase
Bogholderiet
Inwido Denmark

FAKTURAHÅNDTERING KUNDER

HVAD SIGER VORES KUNDER!

PREMIER IS

Vi valgte at gå med løsningen fra EDH, da løsningen gav os den største fleksibilitet og muligheder for at tilpasse løsningen til vores behov og arbejdsgange.
Samtidigt kunne løsningen også supportere vores krav til nye funktionaliteter som
moduler til rekvisitioner og kontrakter.

 Økonomi Afd. Premier Is A/S

INWIDO valgte EDH Technology

EDH Technology

Let skift mellem selskaber i samme system.

EDH elektronisk fakturahåndteringsløsning inkluderer 7 forskellige cvr. selskaber, og alt kan styres samtidigt i ediva flowsystemet, uden de behøver at logge ind og ud for at skifte selskab.