fbpx
Artikel

Franck Miljø & Geoteknik A/S effektiviserer fakturahåndteringen i virksomheden

Med mere end 50.000 sager og over 100.000 boringer siden opstarten af virksomheden i 1979 afstedekommer det også en stor mængde dokumenter og heriblandt også fakturaer og bilag.

Dette arbejde har indtil nu været udført af bogholderiet hos Franck miljø & geoteknik og med stigning i medarbejdere og projekter igennem de seneste år, var tiden kommet til at effektiviserer området omkring fakturahåndtering i virksomheden. Valget faldt på løsning fra EDH Technology som tilbyder ediva fakturahåndteringsløsning. Nogle af beslutnings parameter var at løsningen skulle være brugervenlig, fleksibel og skabe et mere visuelt overblik over bilag og fakturaer, da medarbejdere som måske ikke arbejder med ERP system i hverdagen også hurtigt kunne skabe et overblik over deres bilag m.m.

Løsningen er integreret med virksomheden ERP system, hvor de anvender NAV2017.

Integrationen er inkl. 100% opslag af kartoteker og konti direkte fra ediva løsningen samt visning af bilag direkte fra NAV 2017 ERP.

Tastearbejdet er blevet minimeret væsentligt, da ediva Capture håndterer dette arbejde automatisk for bogholderiet. Ediva Capture laver datafangst direkte fra faktura-mailadresse, således at bogholderiet ikke skal flytte mails til andre mapper og print af fakturaer er et overstået kapitel, da alle bilag kan genfindes hurtigt via søgefunktionen i løsningen.

Implementeringen af ediva fakturahåndteringsløsning har været ubesværet og konsulenter fra EDH Technology har udført arbejdet udefra, således at bogholderiet ikke blev forstyrret i deres daglige arbejde. Undervisningen foregik on-site i virksomheden og bogholderiet har kunnet undervise deres brugere nemt efterfølgende.

Kort info om Franck Miljø & Geoteknik:

Franck Geoteknik blev stiftet i år 1979 af brødrene Bjarne og Freddie Franck, og beskæftiger i dag ca. 50 medarbejdere, heraf 20 ingeniører og geologer. Franck Geoteknik udvider i 2017 navnet til Franck Miljø- og Geoteknik. Firmaet har i dag afdelingskontorer i Slangerup og Horsens.

Franck Miljø – & Geoteknik løser opgaver for private-, offentlige- og erhvervskunder i hele Danmark og er et af de største uafhængige specialfirmaer i Danmark, der beskæftiger sig med geotekniske opgaver og boreteknik i jorden.

Del denne artikel:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Andre relaterede artikler

Optimer og Automatisere din virksomheds arbejdsprocesser med EDH!

Få en gratis og uforpligtende demonstration af vores løsning

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så skriv til os direkte her.

Optimer og Automatisere din virksomheds arbejdsprocesser med EDH!

Få en gratis og uforpligtende demonstration af vores løsning