Automatisering af fakturahåndteringsprocessen

Automatisering af Fakturahåndteringsprocessen.

Franck Miljø & Geoteknik effektiviserer med elektronisk fakturahåndteringsløsning fra EDH Technology, som specialiserer sig i automatisering af fakturahåndteringsprocessen.

 

Med mere end 50.000 sager og over 100.000 boringer siden opstarten af virksomheden i 1979 afstedekommer det også en stor mængde dokumenter og heriblandt også fakturaer og bilag.

Dette arbejde har indtil nu været udført af bogholderiet hos Franck Miljø & Geoteknik, og med stigningen i medarbejdere og projekter igennem de seneste år, var tiden kommet til at effektivisere området omkring fakturahåndtering i virksomheden. Valget faldt på en løsning fra EDH Technology for automatisering af fakturahåndteringsprocessen hos Franck Miljø & Geoteknik. Nogle af beslutningsparametrene var, at løsningen skulle være brugervenlig, fleksibel og skabe et mere visuelt overblik over bilag og fakturaer, da medarbejdere, som måske ikke arbejder med ERP-system i hverdagen, også hurtigt kunne skabe et overblik over deres bilag m.m.

Løsningen er integreret med virksomhedens ERP-system, hvor de anvender NAV2017.

Integrationen inkluderer 100% opslag af kartoteker og konti direkte fra edh-løsningen samt visning af bilag direkte fra NAV 2017 ERP.

Tastearbejdet er blevet minimeret væsentligt, da EDH Capture løsning håndterer dette arbejde automatisk for bogholderiet. Vores Capture-løsning laver datafangst direkte fra faktura-mailadresse, således at bogholderiet ikke skal flytte mails til andre mapper, og print af fakturaer er et overstået kapitel, da alle bilag kan genfindes hurtigt via søgefunktionen i løsningen.

Implementeringen af vores løsning til automatisering af fakturahåndteringsprocessen har været ubesværet, og konsulenter fra EDH Technology har udført arbejdet udefra, således at bogholderiet ikke blev forstyrret i deres daglige arbejde. Undervisningen foregik on-site i virksomheden, og bogholderiet har kunnet undervise deres brugere nemt efterfølgende.

Kort info om Franck Miljø & Geoteknik:

Franck Geoteknik blev stiftet i år 1979 af brødrene Bjarne og Freddie Franck og beskæftiger i dag ca. 50 medarbejdere, heraf 20 ingeniører og geologer. Franck Geoteknik udvider i 2017 navnet til Franck Miljø- og Geoteknik. Firmaet har i dag afdelingskontorer i Slangerup og Horsens.

Franck Miljø – & Geoteknik løser opgaver for private, offentlige og erhvervskunder i hele Danmark og er et af de største uafhængige specialfirmaer i Danmark, der beskæftiger sig med geotekniske opgaver og boreteknik i jorden.

Del denne artikel:
Andre relaterede artikler
Kontraktstyringssystem

Kontraktstyringssystem

Kontrakter er vigtige og kan være kritiske dokumenttyper i virksomheder. Ofte starter eks. samarbejde mellem virksomheder med en kontrakt i en eller anden form.

Læs mere
Elektronisk fakturahåndtering og automatiseret fakturaflow

Automatisering af Fakturahåndtering

Automatisk Fakturahåndtering: En Introduktion til Automatisering I en digital tidsalder er det vigtigt at optimere forretningsprocesser for at forblive konkurrencedygtig. En af de mest ressourcekrævende

Læs mere
Book en Online Demo
Du bliver introduceret til de funktioner af vores løsning, der er relevante for dig. Det tager ca. 30 minutter.

Udfyld skemaet, så bliver du kontaktet for at aftale et tidspunkt.

Kontakt os
EDH Technology
Tlf. 7020 0760
info@edh-tech.dk
DEMO
Få en gratis og uforpligtende demonstration af vores løsning.

Udfyld skemaet, så bliver du kontaktet for at aftale et tidspunkt.

KONTAKT
EDH Technology
Tlf. 7020 0760
info@edh-tech.dk
SOCIAL
Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så skriv til os direkte her.