Artikel

Effektivisering og digitalisering går stærkt, også i de midtjyske virksomheder…

Flere og flere virksomheder kigger på effektivisering og digitalisering af arbejdsgange. Især indenfor de administrative arbejdsopgaver, er hvor de lavthængende frugter kan høstes. Vi oplever stor interesse for vores løsninger til elektronisk dokumenthåndtering, som kan fjerne manuelle og ofte trivielle arbejdsopgaver såsom indtastning af data fra fakturaer, indkøbsordrer mfl. Og det er med god grund at interessen er stor, da virksomheder kan spare helt op til 90% af tiden med håndtering af disse bilag! Og med vores meget konkurrencedygtige løsninger til dokumenthåndtering, så er det ikke kun størrer virksomheder som kan drage fordel af disse løsninger – Nej, vi ser at virksomheder i alle størrelser kan spare tid, kvalitetssikre arbejdsopgaver i højere grad samt digitalisere manuelle arbejdsgange, som er til gavn for alle i virksomhederne. Nu er det ikke kun bogholderiet, som kan finde leverandørbilag, som indkøber mangler, for at kunne tjekke tidligere ordrer og priser, dette kan den enkelte medarbejdere finde med en hurtig søgning i vores brugervenlige løsning.

Nyeste kunder indenfor vores løsning til fakturahåndtering er ACO Funki A/S og Pro Montage A/S. Midtjyske virksomheder som vækster og hvor digitalisering og effektivisering er nødvendigt, for bl.a. at kunne være konkurrencedygtig i deres markeder. EDH står for hele implementeringen, integration til virksomhedernes ERP systemer og brugertræning så løsningen skaber værdi for alle medarbejdere.

Se mere om vores løsninger her og kontakt os gerne for en demonstration af løsningerne.

 

Del denne artikel:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Andre relaterede artikler
Kontakt os

Har I brug for rådgivning og information om, hvordan jeres virksomhed kan spare tid på dokumenthåndtering. Kontakt os her eller ring på 7020 0760.

Kontakt os

EDH Technology
Hammershusvej 8B
7400 Herning

Tlf. 7020 0760
info@edh-tech.dk
CVR. 36409711

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så skriv til os direkte her.