fbpx
Artikel

Elektronisk Dokumenthåndtering; Digitalisering af virksomheder

Flere og flere virksomheder kigger på effektivisering og digitalisering af arbejdsgange. Især indenfor de administrative arbejdsopgaver, er hvor de lavthængende frugter kan høstes. Vi oplever stor interesse for vores løsninger til elektronisk dokumenthåndtering, som kan fjerne manuelle og ofte trivielle arbejdsopgaver såsom indtastning af data fra fakturaer, indkøbsordrer mfl. Og det er med god grund at interessen er stor, da virksomheder kan spare helt op til 90% af tiden med håndtering af disse bilag! Og med vores meget konkurrencedygtige løsninger til dokumenthåndtering, så er det ikke kun størrer virksomheder som kan drage fordel af disse løsninger – Nej, vi ser at virksomheder i alle størrelser kan spare tid, kvalitetssikre arbejdsopgaver i højere grad samt digitalisere manuelle arbejdsgange, som er til gavn for alle i virksomhederne. Nu er det ikke kun bogholderiet, som kan finde leverandørbilag, som indkøber mangler, for at kunne tjekke tidligere ordrer og priser, dette kan den enkelte medarbejdere finde med en hurtig søgning i vores brugervenlige løsning.

Nyeste kunder indenfor vores løsning til fakturahåndtering er ACO Funki A/S og Pro Montage A/S. Midtjyske virksomheder som vækster og hvor digitalisering og effektivisering er nødvendigt, for bl.a. at kunne være konkurrencedygtig i deres markeder. EDH står for hele implementeringen, integration til virksomhedernes ERP systemer og brugertræning så løsningen skaber værdi for alle medarbejdere.

Se mere om vores løsninger her og kontakt os gerne for en demonstration af løsningerne.

fakturahåndering-kunde-logo-ACO-FUNKI
fakturahåndering-kunde-logo-ACO-FUNKI
fakturahåndering-kunde-logo-PRO-Montage
fakturahåndering-kunde-logo-PRO-Montage

 

Del denne artikel:
Andre relaterede artikler
Tilskud-til-privat-rådgivning-på-100.000-kr.

Tilskud på op til 250.000 kr.

Der er en tilskudspulje til virksomheder, der f.eks.har ambitioner om at gennemføre systemintegration på tværs af forretningsområder eller drømmer om at anvende nye digitale teknologierog ønsker hjælp til deres digitale omstilling.

Læs mere
Book en Gratis Demo
Du bliver introduceret til de funktioner af vores løsning, der er relevante for dig. Det tager ca. 30 minutter.

Udfyld skemaet, så bliver du kontaktet for at aftale et tidspunkt.

KONTAKT
EDH Technology
Tlf. 7020 0760
info@edh-tech.dk
SOCIAL
DEMO
Få en gratis og uforpligtende demonstration af vores løsning.

Udfyld skemaet, så bliver du kontaktet for at aftale et tidspunkt.

KONTAKT

EDH Technology

Tlf. 7020 0760
info@edh-tech.dk

SOCIAL
Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så skriv til os direkte her.