Dokumenthåndtering med Teams

Bedre adgang til alle relevante oplysninger og dokumenter

| Integrerede moduler til dokumenthåndtering

EDH_Teams_løsning

Forbedre dokumentstyring for Microsoft Teams og give brugerne bedre adgang til alle relevante oplysninger

  • Hurtigere og bedre beslutninger idet kommunikation og samarbejde sker direkte i kontekst af de opgaver, der skal løses.
  • Fleksibilitet i tid og sted, da du kan arbejde fra PC/Mac, browser, smartphone, tablet m.v. Tættere samarbejde med kunder, partnere og borgere som alle kan være med i møder og samarbejdsrum.

Microsoft Teams Løsning – Forbind alle data

Arkiver dokumenter fra SharePoint eller Outlook til dine Teams områder?
Hvordan håndterer du tilladelser og redigerede versioner af dette indhold?

Vores Dokumenthåndtering løsning (M-Files)giver dig mulighed for at finde, få adgang til, redigere og administrere alt dit indhold i forskellige applikationer, systemer og databaser gennem den velkendte Microsoft Teams brugergrænseflade, hvilket gør daglig dokumenthåndtering i Teams meget lettere.

Du kan få vist indhold fra flere Team-kanaler, SharePoints sites, og delte mapper i en visning for at lette det daglige arbejde. Teams  løsning viser altid den nyeste version til de relevante personer – altid i den rigtige kontekst.

teams løsning

Vores Dokumenthåndtering & Microsoft Teams

Har I brug for rådgivning og information om vores løsning til Teams? Kontakt Torben Schmidt Kristensen på mail eller telefon.

Torben S. Kristensen - konsulent indenfor dokumenthåndtering automatisering
Torben Schmidt Kristensen


Tlf. 2762 4100
tsk@edh-tech.dk

teams løsning

Vis brugerne, hvad de har brug for at se, når de har brug for det

Vores Teams Add-in kan vise det samme indhold på flere placeringer i Teams på samme tid. Du kan f.eks. finde en projektkontrakt i de kundespecifikke og projekt-specifikke kanaler på samme tid.

Den juridiske ansvarlige eller afdeling kan også oprette deres egen kanal til kontraktstyring og den seneste kontrakt kan også ses der.

Med EDH løsning (M-Files) behøver du hellere ikke at bekymre dig om, hvor du gemmer nyt indhold. Gem blot filerne i M-Files og tilføj et par metadatatags for at sikre, at indholdet altid vises i den rigtige kontekst, og at arbejdsgange og tilladelser indstilles automatisk.

Dokumenthåndtering
100% Integreret i Microsoft 365

Bruger du allerede Microsoft 365, så er EDH dokumenthåndtering løsning den helt rigtige løsning for dig.

EDH dokumenthåndtering løsning (M-Files Dokumenthåndtering) er bygget til Microsoft 365 og andre systemer. Så uanset om du anvender SAP, SalesForce, E-conomic, G-suite eller Teams, SharePoint, Office, Outlook eller en af de mange andre komponenter i Microsoft 365, er EDH dokumenthåndtering system integreret og tilgængelig som en naturlig del af din arbejdsdag.

dokumenthåndteringssystem