M-Files Teams

Bedre adgang til alle relevante oplysninger og dokumenter

Forbedre dokumentstyring for Microsoft Teams og give brugerne bedre adgang til alle relevante oplysninger og dokumenter

Forbind alle data

Arkiver dokumenter fra SharePoint eller Outlook til dine Teams områder? Hvordan håndterer du tilladelser og redigerede versioner af dette indhold?

M-Files giver dig mulighed for at finde, få adgang til, redigere og administrere alt dit indhold i forskellige applikationer, systemer og databaser gennem den velkendte Microsoft Teams brugergrænseflade, hvilket gør daglig dokumenthåndtering i Teams meget lettere.

Du kan få vist indhold fra flere Team-kanaler, SharePoints sites, og delte mapper i en visning for at lette det daglige arbejde. M-Files viser altid den nyeste version til de relevante personer – altid i den rigtige kontekst.

Vis brugerne, hvad de har brug for at se, når de har brug for det

M-Files Team Add-in kan vise det samme indhold på flere placeringer i Team på samme tid. Du kan f.eks. finde en projektkontrakt i de kundespecifikke og projekt-specifikke kanaler på samme tid.

Den juridiske ansvarlige eller afdeling kan også oprette deres egen kanal til kontraktstyring og den seneste kontrakt kan også ses der.

Med M-Files behøver du hellere ikke at bekymre dig om, hvor du gemmer nyt indhold. Gem blot filerne i M-Files og tilføj et par metadatatags for at sikre, at indholdet altid vises i den rigtige kontekst, og at arbejdsgange og tilladelser indstilles automatisk.

Jeg ønsker at høre mere om jeres M-Files Teams løsning

Har I brug for rådgivning og information om vores løsning til Teams? Kontakt Salgs- og markedschef Torben Schmidt Kristensen på mail eller telefon.

Torben Schmidt Kristensen

Salgs- & markedschef
Tlf. 2762 4100
tsk@edh-tech.dk

Skriv til os hurtigt og nemt