SharePoint

M-Files til SharePoint Online

M-Files & SharePoint – stærkere sammen

Vil du gerne kunne bruge dit velkendte SharePoint-visning til at få adgang til og administrere dokumenter og indhold i alle andre forretningssystemer og netværksdrev og mapper. SharePoint er et fremragende værktøj til daglig dokumenthåndtering og samarbejde. For at drage fordel af SharePoint-dokumenthåndteringsfunktionalitet skal dit indhold dog opholde sig i SharePoint. M-filer til SharePoint Online giver dig mulighed for at finde, få adgang til, redigere og administrere alt dit indhold i den velkendte SharePoint-visning, uanset hvor indholdet er gemt. Det giver dig også mulighed for at se de relaterede forretningsdata i andre systemer inden for samme visning.

Benyt dig af SharePoints samarbejdskapaciteter, mens du stadig drager fordel af et kraftfuldt, fuldt udstyret intelligent informationsstyringssystem.

Fordele
Adgang til alle informationer – uden at forlade Microsoft SharePoint
Jeg vil gerne høre mere om M-Files og integration med SharePoint

Har I brug for rådgivning og information om vores M-Files SharePoint løsning? Kontakt Salgs- og markedschef Torben Schmidt på mail eller telefon.

Torben Schmidt Kristensen

Salgs- & markedschef
Tlf. 2762 4100
tsk@edh-tech.dk

Skriv til os hurtigt og nemt

Tilføj intelligens til jeres indhold

M-Files tilbyder flere artificial intelligens services som hjælper med at automatisere virksomheden.

Se efter mønstre i data for at identificere forretningskritiske oplysninger fra alt kaos i netværksfoldere.

Automatisk metadata forslag bringer yderligere fordele ved at spare utallige arbejdstimer, som ellers er brugt til navngivning, tagging visualisering af information.